از قدیم گفتن لطف مکرر میشه حق مسلم
ما بخاطر محل کار شوهرم شهر غریب زندگی میکنیم هی گفت با همکارام رفت آمد کنیم باهاشون چندبار رفت آمد کردم خلاصه صمیمی شدیم توی چندماه و با خانمهای همکار شوهرم باهم باشگاه ثبت نام کردیم ( دوتا جاری هستند و رفیق صمیمی هستند باهم) من رانندگی میکنم چند جلسه بردم اوردمشون خونه هاشونم دور بود از مسیر خونم جدا بود خیلی روزی نیم ساعت یا چهل دقیقه تو راه رفتن و برگشتن بودم هرروز ( آخه شوهراشونم خونه هستند ولی تنبلی میکنند نمیارنشون)
خلاصه امروز از گروه واتساپ بهشون گفتم دیگه نمیتونم بیام دنبالتون تازه معذرت خواهی هم کردم و گفتم مسیر طولانیه و حتی گفتم امیدوارم نیومدنم باعث نشه که رابطمون خراب بشه... زبون درآوردن برام که اره ما هم میخواستیم بگیم دیگه نیا دنبالمون رانندگی بلد نیستی و پر خطر میرونی و یکیشون گفت اصلا دیگه نباید در ارتباط باشیم ارزش ندارد رفاقتی که اینطور بخاطر این موضوع تموم شه!!! خلاصه خیلی حرف زدن دوتاشون هماهنگ بودن منم گفتم احترام نون و نمکی که خوردیمو نگه دارید حداقل در حد یک سلام!! منم گفتم بخاطر نسبت همکار و دوست شوهرم رفت آمد کردم باهاتون وگرنه من توی شهر غریب به کسی اعتماد نمیکنم
پیامامو نشون خواهرم دادم نشون شوهرم دادم گفت تو اصلا بی احترامی نکردی خیلی هم محترمانه بهشون گفتی اونا حمله کردن بهت بنظرتون حق با کی بود؟ راستی اینم گفتن که ماهم دوست نداشتیم بیای دنبالمون ولی قدیم اگه بهت بگیم ناراحت میشی میگی رانندگیمو قبول نداریم🤣در صورتیکه از خداشون بود
شوهرم میگه انگار پول داده بودن بهت که آژانسشون باشی و حالا که نمیخوای ببریشون واسه همین همه جوره حمله کردن😂🤣😏
چیکار کنم از این به بعد؟
۹ جلسه دیگه از باشگاهم مونده. بنظرتون بعد از این چند جلسه باشگاهمو عوض کنم کلا؟
یا ی تایم دیگه برم
دلم نمیخواد ببینمشون
من بهشون گفته بودم که امیدوارم این موضوع که دیگه نمیتونم بیام دنبالتون روی رابطه و دوستیمون تاثیر منفی نزاره و گفتن چرا اتفاقا قشنگ تاثیر خودشو گذاشت و دیگه نمیخوایم رفاقت کنیم باهات.
بنظرتون از گروه واتساپ حذفشون کنم؟ یا بزارم خودشون لفت بدن؟