بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ازش یه حرکاتی دیدم که یه آدمی که قبلا تجربه نداشته سر در نمیاره بخاطر همین ذهنم بهم ریخته
اینجور خودت بیشتر اذیت میشی ولی تنهاش نذار خیلی و کلا کاری کن گوشی به دست نشه...با دعوا اینا نه ها مثلا فیلم ببینید بیرون برو و.... اینقدری خسته بشه که سمتش نره...خودت هم کنجکاو نشو چون اعصاب خودت رو خرد میکنی
اره من تجربه این چیزا نداشتم خدا نکنه یه چیزی بهم آسیب بزنه تا تهش میرم که بفهمم ریشه این دردو مرض کجاست..و فهمیدم ..مردها با نگاه کردن و شنیدن صدای زن و بوی عطر زنها تحریک میشن..وحس برانگیختگی دارن..بخوان توجه نکنن به عطر و عکس و صدا و تیپ خیلی حس رابطه ندارن ..و نمیان سمتت اما اومدن اینجوری هم بدتر از فوشه چون با چیزهای دیگه تحریک شدن...مگه اینکه بخوان تمرین کنن درست بشن یه کار کاملا محیط مردونه داشته باشن..اون موقع فقط ذهنشون زن خودشونو بادشون میندازه
من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
خط قرمز من متعهد بودنه چون خودم چندین ساله بهش متعهدم
بهش بگو..منو دوست نداری و برات جذاب نیستم ...و این منو از تو دور میکنه ..اینکه فراموشت کنم ..چون دوستم نداری ..اون موقع ببین ..بخاطرت دست از این کارش برمیداره واکنشش چیه بگو..دیگه برای رابطه هیچ وقت پیش من نیا چون برات جذاب نیستم تنهاییمو خودم پر میکنم ...
من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم