2777
2789

سه ساله از پسری خوشم میاد که نه نسبتی داشتیم نه چیزی رهگذر بودیم توی خیابون 😐 خلاصه توب این سه سال ناخداگاه و یهویی به حسایی به وجود اومدن من بیشتر اون کمتر 

استاکشو زدم فهمیدم بچه طلاقه (موردی نی) و طبق گفته یکی پول خر کنه دورش پره یکمم هول با روکش غرور 

طبق چیزایی که خودم دیدم درد اکسشه ینی من دوسش دارم اون اکسشو اکسشم پارتنرشون🤣😐

در عین حال خیلی اوقات خواسته بیاد جلو اما من بخاطر شرایط جامعه همیشه داداشم یا مامانم همراهمه و نتونسته در عین حال خیلی شده لبخند دندون نما بهم بزنه و ری اکت بهم زیاد داده خلاصه اما چند روز بعدش کلا یوبس میشه مغرور میشه خودشو میگیره😐 فازش چیه🤣خلاصه می‌دونم کلا از اول ماجرا تا همبجاش همش غلطه و قانعم کنید من کله خرم حالیم نمیشه 

عاشق توضیح دادنت شدم 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه جدی براش نیستی وگرنه بخواد بیاد جلو راهشو پیدا میکنه

حالا یچی بگم فهمیدم خودش عقب کشیده چند تا ک..سخلو انداخته جلو استاکمو بزنن 

منم دارم گیج میشم آخه تویی که برات مهم نیستم و.. چرا باید بیای امارمو بگیری 

درستو بخون عزیزم بخوادت خودش پا پیش میزاره

امم حالا می‌دونی چیه یکی بهم گفته که اره طرف داره آمارتو میگیره که ببینه تو کی چکاره ای و.. تا پا پیش بزاره 

سسشعر😐

امم حالا می‌دونی چیه یکی بهم گفته که اره طرف داره آمارتو میگیره که ببینه تو کی چکاره ای و.. تا پا پی ...

پس فعلا صبر کن

ولی امیدی نبند چون پسرا تو این ثباتی ندارن ممکنه الان در حال امار گرفتن چند نفر بطور همزمان باشه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...