2777
2789

ی دختر خوشگل تک دختر معلم خونه بالاشهر مال خودشون و ماشین و باشگاه دارن خانواده تحصیل کرده مربی ..‌.

پسری ک‌دوسش داره قیافه معمولی رو به پایین خونشون پایین شهر ماشین نداره خانوادش 

خودش خونه و ماشین داره شغل ازاد خونه منطقه متوسط

عاشق دخترس چند ساله باهمن بهش احترام میزاره و کلی وفادار خلاصه کل ویژگی ها ی مرد خوب 

اما خانواده دختر مخالفن بخاطر سطح فرهنگ‌و سر بودن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن درسته پول و اینا همچیز نیست اما اینا اختلاف طبقاتیشون خیلیه

چطور میشه بهتر منظورتو بگی

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

معلم؟بالاشهر؟

اره خونه خانواده دختر بالا شهر باشه خوده دختر درس خونده معلم

اینکه دختره و خانوادش انقد پولداره ولی پسره خانواده‌شون سطح پایینن خودت چی فکر میکنی ؟

اها ممنون نظر دادی

اگه دوس دارن همو بله خانواده رو بیخیال مگه چند بار ادم زندگی میکنه ک بخاطر خانواده قید عشقشو بزنه ال ...

قید عشق رو راحت نزنه ولی اگه فکر می‌کنی خانواده تاثیر نداره باید بگم متاسفانه اتفاقا خیلی هم تاثیرگذارن اکثرا، یعنی کسی که میگه فقط خودش نه خانوادش ، باید خودشو برای جنگهای روانی مختلفی که باعثش خانواده هاست آماده کنه. 

دیگه متاسفانه یه واقعیته این موضوع  

اهافکر کردم با حقوق معلمی به بالاشهر رسیدا

نه بابا