2777
2789
عنوان

نمازخونا میاین یه لحظه

100 بازدید | 11 پست

من دوس دارم نماز بخونم ولی انگار نمیتونم,دلیلشم اینه که قبلنا هم چند وقت یه بار می‌خوندمو ول میکردم،ایمان کامل ندارم...چیکار کنم ،الانم با خودم میگم من که یه مدت میخوام بخونم و بعد باز ول کنم چه کاریه پس،یه اخلاق بدیم دارم وقتی میبینم دنیا چقد بی رحم و ترسناکه انگار دلسرد میشم...نمیدونم چجوری توضیح بدم دقیق😔

باید ذهنیتت رو درباره نماز از نو و محکم بسازی انگیزه حقیقی ایجاد کنی 

یه بار برای همیشه عهد ببندی نمازات رو منظم بخونی 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای معراج زیاد بخون .خیلی تاثیر داشته برای من .

واقعا رسیدم به اونجا که فهمیدم ما آدما نیاز به نماز داریم نه خدا،اخه خدا چه احتیاجی به نمازای ما داره،ولی بازم نمیدونم چرا نمیخونم،اینم بگم که کلا یکم تنبلم...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4413540&slug=دوستانی-که-دلشون-میخواد-نماز-بخونن&postId=288984189

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14151309&slug=عاشقان-خدا-دورهمی-نماز-خونا-شروع-نماز-و-نماز-اول-وقت&postId=391908365

باید ذهنیتت رو درباره نماز از نو و محکم بسازی انگیزه حقیقی ایجاد کنی یه بار برای همیشه عهد ببندی نما ...

ذهنیتم خیلی عوض شده ،فهمیدم نماز یه نوع مدیتیشن هست واسه ما آدما، در واقع ما نیاز به نماز داریم نه خدا با اون عظمتش ،ولی باز نمیدونم چه مرگمه....شاید بخاطر تنبلیمه😔