2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا درست در میاد یه کاربر بود مهنامن فا. ل می‌گرفت برا من هر چی گف درس بود

نمیدونم میشه بهش اعتقاد داشت یا نه ...من همینجور پرسیدم بعضی وقت ها درست بوده بعضی وقت ها نه😅

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

منم برام سوال بود..فقطم نینی سایت بهش اعتقاد داره

آره خیلی عجیبه برام یعنی واقعا اگر اینا بگن فلان چیز نمیشه،آدم باید دلسرد بشه؟!🙈

آره خیلی عجیبه برام یعنی واقعا اگر اینا بگن فلان چیز نمیشه،آدم باید دلسرد بشه؟!🙈

من خودم همینجا ی حس ششم یچی با قطعیت بم گف علکی دلمو زیرو رو کرد..همش چرته بابا سرگرمیه..بیاید منطقی فک کنید:یکی از راه دور بدون هیچ چیزی بفهمه شما زندگیتون چی میشه..مگه خداست استغفرالله 

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

من خودم همینجا ی حس ششم یچی با قطعیت بم گف علکی دلمو زیرو رو کرد..همش چرته بابا سرگرمیه..بیاید منطقی ...

دقیقاااااا حرف تون کاملا درسته❤️😍