باهاش تو رابطه که بودم خیلی زیاد سفید سفید میکرد یعنی میگفت ببخشید اینو میگما میگفت تو صورتت سفیده باید بدنتم سفید باشه واژنت صورتی باشه نوک سینه هات صورتی باشه بدنت سک سی باشه خودشم قدش ۱۹۰ و هیکلی و خوشگل بود ۲۹ سالشم بود ،عکس جا خصوصیشو فرستاد خلاصه یک بار گفت میشه. گردنتو ببینم میخام ببینم تفاوت رنگ پوست صورتت ک کرم زدی با گردنت چیه آخه خیلی از دخترا صورتارو با کرم سفید کردن گردناشون سیاس، این انقد عذت نفس منو پایین اورد که حد نداشت و به درخواست خودم جدا شدم چون ترسیدم خیانت کنه اما زورم میاد الان رفته با یکی دیگه چون من خیلی میخاستمش اون بد کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گروه زدیم با خانومای نینی سایتی کسی خواست بیاد درخواست بده لینک بدم
من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشتهی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سالها به اندازهی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگیای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمیکشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت میکنم که سن هیچوقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.