2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا پالتو دارم دیگه نمیخرم به احتمال زیاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فقط پالتو؟

پافر و هودی هم دارم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از الان به فکر لباس زمستونی،دانشگاه به خاطر همین رفتی!؟؟؟؟

میخوام نظر بقیه رو بدونم اکانت خودمه دلم میخواد . لازم نیست انقدر شما ناراحت بشی .. ناراحت هم بشی اهمیتی نداره

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

کاش از اون دانشگاه که میای بیرون یک هزارم به درد این جامعه بخوری.

من ی سوال از دخترای دانشجو کردم! شما دختر دانشجویی؟؟؟؟

کاش مردم یاد میگرفتن وقتی مورد خطاب نیستن صحبت نکنن!! 

اگه دختر دانشجو باشم و همین قدر قاطع جوابتو بدم چی!؟رفتی دانش بجویی یا ....؟!

نیستی  ...

به نظر خودت قاطع جواب دادی؟؟ خیر فقط نظرت نامربوطه..

باز هم میگم به شما ارتباطی پیدا نمیکنه مخاطب سوال من قشر دیگه ای بودن و تاپیک خودمه اختیارشو دارم سوالی پرسیدم که اگه دانشجویی دوست داره جواب بده . اهمیت دادن به ظاهر چه دانشگاه چه بیرون چه مهمونی خیلی مهمه چون اولین مولفه در برخورد با افراد متفاوت هست  .. اینکه کسی هپلی بره نشون دهنده ی اینکه بیشتر درس میخونه نیست .. خدا مارو از دست افراد فضول که تو موضوعاتی که بهشون ارتباطی نداره نظر میدن اونهم نامربوط  حفظ کنه