2777
2789
عنوان

رابطه لانگ دیستنس✨

334 بازدید | 41 پست

چند تا سوال داشتم

۱-نظرتون راجبش چیه؟

۲-چجوری یه نفرو جذب کنیم؟

۳-درمورد چی حرف میزنید ؟

۴-اینکه دیر جوابتونو بده چی مثلا تو ۸ شب پیام دادی ۱ جواب میده؟

مطمعنمدوست دختر نداره 

(لانگ دیستنس یعنی رابطه عاشقانه‌ای که دو نفر دور از هم زندگی می‌کنن و بیشتر با تماس و پیام در ارتباطن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شروعش از همون دور باشه کاملا مخالفم تهش س ک س چت تموم شدو رفت اخرشم خیانت میکنه 

ولی اگه شروعش حضوری بوده و فقط لانگ نیست هر چند وقت یبار دیدنو اینجور چیزام درکار هست و هدفی پشتش وجود داره مشکلی نیست

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

نظرم‌ مثبته باهم ازدواج کردیم

چن سال بعد

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

رابطه لانگ نداشتم ولی دیر جواب دادن سخته 

مثلا من دوست صمیمیم مشکلات خانوادگی داره کار خونه اینا انجام میده همش مهمون دارن پیامارو دیر چک میکنه مثلا یک روز دیگ گاها 2 روز دیگ بعضی وقتا همون لحظه برا من اوایل سخت بود دیر جواب میداد 

100 درصد اگ پارتنرم بود خب جرش میدادم اگ دیر جواب میداد چون من حساسم 

دوستمم ک دیر جواب میده چون رفیقمه دیگ حساسیت ب خرج نمیدم وگرنه بدم میاد کسی دیر جواب بده

۲ سالو ۷ ماه

یه چیزی از این کاربری یادمه 

همونی که روز اعتکاف این نامزدت میخواس خوراکی بیاه؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼