2777
2789

بچم ۴‌.۵ سالشه من دیگه نمیخوام شوهرم هم انقدر بچم اذیت میکنه با اینکه اوایل میگفت چند تا بچه الان فعلا به همین یکی راضی شده اما همسایمون و زن داداشم هر دو باردارن میترسم شوهرم بفهمه دوباره فیلش یاد هندستون کنه پدر مادرم هم که قبلا با من هم نظر بودن هم حالا میگن بچه گناه داره تنها نمونه والا منکه یه برادر دارم خیری ندیدم بچه اول بودم خیلی ضربه خوردم بعدم اصلا نه شرایط روحیشو دارم نه جسمی

بچه داری که الکی نیست صبروحوصله ی زیاد میخواد مگه میشه بخاطرهمسایه و فک وفامیل بچه آورد من قبل اینکه بچه داربشم فکرشم نمیکردم انقدربچه داری سخت باشه انقد زندگی آدم تغییرمیکنه خیییلی ازاولویتات تغییرمیکنه دیگه بچه دوم ک خیلی سختره چون ی بچه دیگم هست ک نیاز به رسیدگی داره اصلا عجولانه و بخاطربقیه تصمیم به اینکارنگیری یموقع مخصوصاالان که میگی نه شرایط روحی داری نه جسمی

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما شرایط روحی و جسمی مناسبی ندارم، اطرافیان هم همش میگن بچت گناه داره تنها میمونه،البته واق ...

آخه برای تنهایی بچه فقط تا دوسالگی زمان هست یکی دیگه بیاد بعدش اختلافشون زیاد میشه دیگه بدرد هم نمیخورن

بچه داری که الکی نیست صبروحوصله ی زیاد میخواد مگه میشه بخاطرهمسایه و فک وفامیل بچه آورد من قبل اینکه ...

نه من که اصلا تحت تاثیر قرار نمی گیرم چون خودم انقدر حرص میخورم و از دست همین بمن تحت فشارم و دارو میخورم اصلا جایی برای دودلی نیست اما میگم شوهرم اگر خواست چطور راضیش کنم

آخه برای تنهایی بچه فقط تا دوسالگی زمان هست یکی دیگه بیاد بعدش اختلافشون زیاد میشه دیگه بدرد هم نمیخ ...

نه اینطوریام نیست،خودم دوتا برادر دارم که باهاشون ۴سال و ۱۰سال اختلاف سنی دارم ولی واقعا سنگ صبور همیم،پسرم ۷سالشه و البته سنمم بالا رفته

نه اینطوریام نیست،خودم دوتا برادر دارم که باهاشون ۴سال و ۱۰سال اختلاف سنی دارم ولی واقعا سنگ صبور هم ...

نه ما همش جنگ و صلح بودیم که بعد ازدواج دیگه قطع ارتباط کامل شدیم