2777
2789
عنوان

خواستگار برای زن متاهل

270 بازدید | 29 پست

بعضی از خانم های مسن شهرمون هرچی دختر محجبه ببینن بهش پیشنهاد ازدواج میدن

چند نفر رو دیرم تازه ازدواج کردن و این خانم ها بهشون پیشنهاد میدن، بالللل در میارن😐

برای شوهراشونم با ذوق تعریف میکنن

یا به شوهرش میگه تو لیاقت منو نداری هنوز داره برام خواستگار میاد😐😐😐

این واقعا افتخار داره؟؟یا من زیادی سختگیرم؟

بخدا من باشم به غیرتم بر میخوره آقایون که جای خود دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپ و خز:/

چقدر بدم میاد از کسایی که دل خوشی هاشون ایناست

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

چه خانومای ندید بدیدی 

من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشته‌ی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سال‌ها به اندازه‌ی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگی‌ای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمی‌کشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت می‌کنم که سن هیچ‌وقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.

مثلا میخوان بگن خاطر خواه دارن .

منم بعد تاهل خواستگار داشتم ‌ اما محجبه نیستم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالم از این داستانا بهم میخوره و برداشتم اینه بعضی ها که اینا رو تعریف می‌کنن در حد و حدود متاهل بودن رفتار نکردن که این پیشنهادا رو دارن 

وگرنه کسی که متاهل باشه حداقلش اینه حلقه داره یا رفتارش مشخصه 

بنظرم باید مجرد میموند ذوق همینارو میکرد

هنوز  طرفدار دارن خودش پوین مثبته

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁