2777
2789

ی مشکل ی بدهی داشتم ک کسی ازش خبر نداشت نبایدم کسی میفهمید پای زندگیم وسط بود دوسال و نیم ب در و دیوار زدم خودمو بدهی12تومنی شد50تومن(پول طلا بوده ک ب نرخ روز باید برمیگردوندم) جور نشد ک نشد

مجبور شدم پول سودی بگیرم

حالا میترسم

از عاقبتش از هرچی

اولین بارمه از این کارا میکنم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید پول قرض بگیرید اون‌پول سودی رو تسویه کنید ، اگه میتونید وام خونگی راه بندازین که خودتون اول ...

همینکارو کردم ولی نفر اول نیستم برا زمستون دراومدم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
چجور؟

شوهرش تو بورس سرمایه گذاری می‌کرد هی پولش به باد میرفت میرفت نزول می‌کرد.تا اوضاعشون بهتر بشه

الان دوستم خونه مادرش با دخترش

همسرش با پسرش تو پارک و حرم میخوابن.

هیچی ندارن فقط یارانه 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

شوهرش تو بورس سرمایه گذاری می‌کرد هی پولش به باد میرفت میرفت نزول می‌کرد.تا اوضاعشون بهتر بشهالان دو ...

خب اون با اوضاع من فرق میکنه

ان شاالله ولی خب از قرضای اینجوری شروع شد دیگه

من با نصف پولش دارم کار میکنم یجورایی مضاربه اس ن سود