2777
2789

جنس مخالف درخواست بده یا مزاحمتی ایجاد کنه حلال نمیکنم

خانما من مادرم 35روزی میشه فوت شده 

هرکاری میکنم عذاب وجدان میگیرم مثلا ارایش تیپ حتی میخندم ته دلم غمیگن میشم دوباره هم بخاطر مادرم هم بخاطر خودم که چرا دارم به زندگی عادیم برمیگردم و اینکه بعد فوت مادرم چندین بار شوهرم راب طه خاسته چندبارش قبول کردم حس میکنم برای شوهرم فوت مادرم مهم نیست بهش گفتم مادر خودت بود هیچی برات مهم نبود درک نداری خود خواهی واقعا خیلی عذاب وجدان میگیریم سر هرچیزی ناراحتم نمیدونم شایدم حق دارم آخه خیلی به مادرم وابسته بودم خانم های که عزیزتون فوت شده شماهم حس منو داشتین یا نه من فرق دارم

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

روحش شاد 

ولی زندگی ادامه داره 

زندگی بدون فکر کردن به اینکه چه بلایی داره سر تو میاد به راهش ادامه میده ...🖤

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم 

خدا بیامرزه مادرتون رو

تا حالا شرایط مشابه نداشتیم

اما عمه و مادربزرگ همسرم ک فوت شدن همسرم خیلی ناراحت بود ولی همون شب اول خودش درخواست رابطه داد

نمیدونم اگه جای شما بودم 

یا اگه همسرم جای شما بود چیکار میکردیم

منو شوهرم شما همه😂😁 نجوای من: ۱۴۰۱/۰۹/۱۰

روحش شاد 🖤🖤

اما باید انگیزه داشته باشی و به شوهرت و زندگیت برسی انقدر وابستگی متعادل نیست

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

روح مادرتون شاد

رفتارتون طبیعیه و تا مدتها سوگ وار هستید

همسرتون هم باید شرایط تون درک کنه 

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀