2777
2789
عنوان

میخوام برم بدنسازی خودمو لاغر کنم چهل کیلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 46 پست
باشه دورت بگردم

هر روز باید بیشتر از چیزی که می‌سوزونی، غذا بخوری. یعنی کالری غذاها و چیزایی که میخوری از مقداری که بدنت به صورت طبیعی یا از طریق ورزش میسوزونه بیشتر باشه

ولی بیشترش از غذاهای سالم باشه، نه شیرینی و فست‌فود.

پروتئین کافی هم باید بخوری ، مرغ و تخم مرغ و سویا و...

حداقل 1.6 گرم پروتئین به ازای هر کیلو وزن یعنی برای تو الان میشه تقریبا 65 گرم تو روز.کربوهیدرات‌های مفید هم سعی کن مصرف کنی مثل همین چیزای سبوس دار مثل برنج قهوه‌ایونان سبوس‌دار، جو دوسر، سیب‌زمینی، پاستاینا بهت انرژی می‌دن برای ورزش و عضله‌سازی بکنی،چربی‌های سالم هم سعی کن بخوری ، روغن سرخ کردنی و روغن جامد نخور ، میتونی چیزایی مثل بادام، گردو، کره بادام‌زمینی، روغن زیتون، آووکادو اگر تونستید بخری ، بخوری ، اینا کمک میکنن وزنم بره بالاورزش قدرتی (ترجیحاً باشگاه یا تمرین بدنی باشه بهتره سیسی جون مثل اسکوات، لانج، شنا، پلانک، وزنه و اینا. اینا خوبن این ورزش‌ها باعث می‌شن وزن جدیدت به صورت عضله اضافه بشه و درکل بدن ات از اون حالت چوب و لاغر در بیاد و فرم بگیره😂❤️.اگر همین‌طور پیش بری، توی چند ماه می‌تونی هم وزنت سالم‌تر بشه هم فرم بدن قشنگ‌تر. کم کم وزن اضافه کن ، عجله نکن ، توی شیشه ماه بدنت کاملا ساعت شنی و جیگر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت شنی طبیعی و کره ای مانند یا برجسته و مشخص؟

فقط این کراتین و قرص و اشغال پاشغالا رو ول کن ، اصلا نرو سمتشون ، عجله نکن خوشگل خانوم ، با صبر و حوصله و تداوم کارایی که گفتم رو بکن ❤️

هر روز باید بیشتر از چیزی که می‌سوزونی، غذا بخوری. یعنی کالری غذاها و چیزایی که میخوری از مقداری که ...

دورت بگردم عزیزدل ک انقد وقت‌گزاشتی مهربونم

عزیزم صورتمم توپر میشه؟ اخه دوست دارم صورتمم قشنگ پر بشه

🙂وای یعنی میشه اندامم خوشگل شه و خوش فرم شه تو ۶ ماه که ب چشم بیاد؟

دورت بگردم عزیزدل ک انقد وقت‌گزاشتی مهربونمعزیزم صورتمم توپر میشه؟ اخه دوست دارم صورتمم قشنگ پر بشه� ...

این بیشتر به ژنتیک مربوطه قربونت برم ، ولی توی شش ماه میتونی قشنگ اثراتش و ببینی ، اگر هفته ای نیم کیلو تا یک کیلو اضافه کنی ، توی شیشه ماه دوازده تا پانزده کیلو وزن میگیری و به یه محدوده سالم و تغییرات فیزیکی مثل تپل شدن صورت و فرم گرفتن بدن رو میبینی ، اگر دیگه بخوای خیلییی معلوم و خوشگل و سفت فرم بگیره یک الی دو سال باید زمان بزاری 

این بیشتر به ژنتیک مربوطه قربونت برم ، ولی توی شش ماه میتونی قشنگ اثراتش و ببینی ، اگر هفته ای نیم ک ...

😍ممنونم عشق دلم منم عجله ندارم صبر میکنم

عروسیم افتاده سالی دیگه این موقع😍تا اون موقع خیلی بهتر شدم قطعن اگ باشگاه برم عزیزدلم😍

😍ممنونم عشق دلم منم عجله ندارم صبر میکنمعروسیم افتاده سالی دیگه این موقع😍تا اون موقع خیلی بهتر شدم ...

خیلی هم عالییییی ، وای خدا من چرا ذوق کردم؟😂

حتما حواست باشه یک مربی خوب بگیری ، قیافه باشگاه گولت نزنه، به مربی ای بگیر که بقیه باهاش به نتیجه رسیده باشن

خیلی هم عالییییی ، وای خدا من چرا ذوق کردم؟😂حتما حواست باشه یک مربی خوب بگیری ، قیافه باشگاه گولت ن ...

فداتشم عزیزدلمممم😍این از خوبی خودته ک برای خوشی دیگران ذوق میکنی مهربونم😍

بلدنیستم چجوری مربی بگیرم اخه مربیای شهرمونم خودشون حقیقت بدنشون خوب نیست اصلننننننننن🥴

فداتشم عزیزدلمممم😍این از خوبی خودته ک برای خوشی دیگران ذوق میکنی مهربونم😍بلدنیستم چجوری مربی بگیرم ...

ای بابا می‌دونم چی میگی ، توی شهر ما هم خرجش خیلی زیاد میشه ماهانه ، بالای شیش تومان برای هر ماه ، تازه برای مربی های الکی، یه تاپیک بزن بپرس از بقیه توی شهرتون ببینی کسی نمیدونه؟