2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست

با دکترش مشورت کن و قطعش کن .اولن برای بچه بیش فعال تعریف هست .الان تا یکم بچه شلوغ میکنه میگن بیش فعال .درمان های زیادی هم هست 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بده عادت میکنه پسر منم بیش فعال بود الان چهارده سالشه خدارو شکر خیلی خوب شده

پسر شما از چند سالگی میخوره؟

رسیپریدونه داروش؟

پسرم کوچیکه سه سال و دوماه س

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ب هیچ عنوان ندید نذارید عادت کنن عادت رفتاری ادمو درست میکنه این قرصا کلی عارضه دارن رو مغز تاثی ...

نزدیک دو ماهه شربت میخوره

چیکار کنم اخه اصلا یه دقیقه هم تو اتاق گفتار درمان یا کاردرمان یا بازی نمیموند که

اوه من ۸ ساله درگیرم نگران نباش بده بهشکودکان بیش فعال اگه کنترل نشن آینده ای نامعلوم خواهند داشت

خیلی داغونم

باباش منو مقصر میدونه

پدرشوهرم شاکیه

اطرافیان فشار میارن

خودمم نابود شدم بخدا 

پسرمو‌ میبینم از هم سن وسالاش عقبه حرف نمیزنه تو خلوت فقط گریه میکنم

دکتر خوبی بردمشمیخوام بازم ببرم اینبار روان شناس کودک

بهترین کارو میکنی ولی ادامه بده من اوایل دارو رو قطع کردم دور از جونش نزدیک بود بلایی سرش بیاد اصلا از ارتفاع ترس نداشت 

چه طرز فکریه آخه عزیزم؟مگه دشمنی داری با بچت؟تو فقط یه مادر آگاه هستی که میخوای به پسرت کمک کنی و به ...

اره بخدا قسم من فقط میخوام به بچم کمک کنم

وقتی میبینم درکش از هم سناش کمتره چون تمرکز نداره آتیش میگیرم وقتی یه جمله نمیگه....