2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خدا رو شکر خوبه اریپیرازول دادم با ریتالین از چهار سالگی تا هفت بعد شد ریسپریدون و ریتالین

ممنون که وقت میذاری عزیزم.خدارو شکر که خوبه پسرتون.

به نظرتون خواهرزاده ی من بیش فعاله؟اگه به خواسته اش نرسه کلی داد میزنه و گریه میکنه و فحش میده و حتی وسیله پرت میکنه سمت طرف.اغلب اوقات ناراضیه و عصبانی.۸ سالشه.بهش ریسپریدون دادن ۸ ماه خورد بهتر نشد اصلا 

چه علائمی داره پسرتون که متوجه شدید بیش فعاله؟

قانون پذیری نداشت

حرف نمیزد

تمرکز نداشت 

یکسره خرابکاری و فعالیت بیش از حد 

خطر حالیش نبود

مثلا دیگه با سه سال سن فقط ماشین رو بلده ولی اینکه مدلای مختلف ماشین مث پلیس و امبولانس و اتشنشانی و ....حالیش نیس....

اره بخدا قسم من فقط میخوام به بچم کمک کنموقتی میبینم درکش از هم سناش کمتره چون تمرکز نداره آتیش میگی ...

به این فکر کن که بچه ی بیش فعال اگه درمان نشه دور از جون بچه ی شما تو جامعه سرخورده میشه و یک فرد خلافکار میشه تو جامعه.این روزها میگذره به امید خدا فقط به حرف دکتر گوش بده نه هیچکس دیگه

ممنون که وقت میذاری عزیزم.خدارو شکر که خوبه پسرتون.به نظرتون خواهرزاده ی من بیش فعاله؟اگه به خواسته ...

خواهش میکنم گلم ببین بیش فعالا ترس از ارتفاع ندارن هر حرفیو باید چندیدن بار براشون تکرار کنی و دوباره همون کارو انجام میدن نا آرام هستن وسیله پرت میکنن تمرکز ندارن نمیتونن یدقه آروم بشینن 

بهش حق میدم ناراحت بشه چون خودمم وقتی پسرمو تو این حال میبینم عذاب میکشم

حق میدی ناراحت بشه

نباید حق بدی تورو مقصر بدونه

بچه خواهرم بیش فعاله بعضی وقتا گریه میکنه فقط

اما کاشف به عمل اومد پدرش بچگی اینجوری بوده

ما هم توی خونمون داریم 

برا همون بچه اونجوری شده و هیچکسی مقصر نیست