2777
2789

دوستم دوتا بچه پسر داره ک یکیش مشکل داره و راه نمیره

همسرش زود جوش و عصبیه ( تو جاده پلیس جریمش کنه دیگه کسی نمتونه باهاش حرف بزنه و چنان با سرعت میرونه ک خونوادش میترسن...یچیزی تو خونه گم شه یا مشابه این چیزا خیلی عصبی میشه طوری ک زن و بچش میترسن)

خانمش چندبار چتاشو با خانمای دیگه دیده حتی میپرسه ازش و خواهش میکنه خودت راستش بگو تا دلم اروم شه و بتونم ببخشم باز تکرار میکنه و ب خانمش میگه این تنها نیستن ک ( ینی با خیلیای دیگه هم چت میکنه)

ده روز سرکارن دور از خونه ده روز هم مرخصی ان

وقتی مرخصی هس اکثرا با رفیقا و فامیلا تا نصف شب بیرونن

هر چند وقت یبار تریاک و سیگار مصرف میکنه باز میذاره کنار

و........

باتوجه ب اینکه بچه اش مشکل داره بنظرم طلاق نگیره بهتره

چقدر تلخ ولی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باتوجه ب اینکه بچه اش مشکل داره بنظرم طلاق نگیره بهترهچقدر تلخ ولی

خیییییلی خانمش زجر میکشه

مثلا بچه رو چندین سال میبردن یه شهر دیگه دکتر

خانمش باید تمام کارای یچه رو انجام میداد از حموم تا....

ناهار بر فردا میذاشت و سبد و وسایل و فرش و...اماده میکرد 

شوهر هم نصف شب میومد خونه،خانمه فردا صب باید زودتر بیدار میشد مثلا 4 و 5 وسایلا همه میذاشت ماشین وصبحونه اماده میکرد و...

خدای ناکرده بعد از همه اینا یه چیزی کوچکی اماده نبود دعوا میکرد وچند ساعت مسیره با ترس میرفتن 

خیییییلی خانمش زجر میکشهمثلا بچه رو چندین سال میبردن یه شهر دیگه دکترخانمش باید تمام کارای یچه رو ان ...

عزیزم

چقدر سختی میکشه 

گناه داره بنده خدا

باید واسه طلاق ی حامی مالی خیلی خوب داشته باشه ، اگه نداره بنظرم همونجایی ک هست بهتره واسش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان دوستت بگو فقط چ توجیهی برای زندگی باهاش داره؟؟؟

بچه هاش

یمدته قهر کرده دوستم و مبخاد جدا شه

بچه ها مامانشون میخاستن ولی پدره اجازه نمیداد ببینن همو

به بچه هاش گفته اگه مادرتون انتخاب کنید میکشمتون

بچه ها یواشکی به مادره میگن و التماس میکنن برگرد چون از پدره میترسن و پدره هم به وسیله بچه ها میخاد به خواسته خودش برسه

عزیزمچقدر سختی میکشه گناه داره بنده خداباید واسه طلاق ی حامی مالی خیلی خوب داشته باشه ، اگه نداره بن ...

حامی داره

ولی اطرافیان بهش میگن مردا اکثرا همینن

حداقل بمون بالاسر بچه هات

حامی دارهولی اطرافیان بهش میگن مردا اکثرا همیننحداقل بمون بالاسر بچه هات

نه والا شوهر این نوبره اگ بچه هارو میتونه ببره پیش خودش طلاق بگیره