2777
2789
عنوان

ای خاک‌ب سر من

226 بازدید | 18 پست

سلام دوستان نمی‌دونم چرا اینجور شدم اصلا به خودم نمی‌رسم حمام میرم بهداشتمو خیلیییی رعایت میکنم ولی زیاد لباس نمیخرم یا زیاد آرایش نمیکنم زیاد... لباس خونگیام خوبن ولی بیرونی زیاد چیزی نمیخرم بخرممم اصلا یطورین انگار سلیقه ندارم

حالا یک خانم ک‌همسایمونه و چن سال از من بزرگتره همش بهم میگه چرا ب خودت نمیرسی ...منظورش کاشت ناخن .مژه و آرایش غلیظ ....همش میگه با اینکه بخدا چهرم معمولی و قشنگه 

یا یجوری خودشو دست بالا میگیره کلا رفتار و اخلاقش رو‌مخمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم مژه و ناخن نمیکارم آرایش هم نمیکنم ولی به خودم و پوستم خیلی میرسم 

اون خانم مشکل داره توجه نکن

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

والا منم مژه و ناخن نمیکارم آرایش هم نمیکنم ولی به خودم و پوستم خیلی میرسم اون خانم مشکل داره توجه ن ...

منم همینم روتین پوستی دارم 

حمام هر روز میرم و.... با اینکه این خانم دندوناش اندازه یک کیلو چرک داره دوست ندارم دلش بشکونم وگرنه بهش میگفتم

من هفته ای یکبار میرم حمام

مسواک نمیزنم

آرایش نمیکنم

آرایشگاه نمیرم

موهام سفیده رنگ نمیکنم

به خودم نمیرسم

من ازتو خیلی بدترم

مجردم و کارخاصی نمیکنم که وقت نکنم به خودم برسم

از وقتی افسرده و وسواس شدم اینطورم

و مهم نیس ولی همش تکرار می‌کنه یا با پوزخند های الکی رو‌مخمه

عزیزم اینبار که دیدیش تو زودتر ازش انتقاد کن . نزار اون شروع کنه بهش بگو وااااای چرا رزن این رنگیه سنت بالا برده اخ آخ ابروهات قرینه نیست . این لباست قشنگه ولی یکم چاق نشونت میده 😐 خلاصه هر چیزی که بیشتر روش حساسه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

به خود رسیدن ک کاشت ناخن ومژه وآرایش غلیظ نیس برعکس اونا برای سلامتی مضرهست همین ک به پوستت وسلامتیت برسی بوی خوب بدی به دندونات برسی به خود رسیدنه لباس خریدنم به اندازه خوبه زیادیش خوب نیس