2777
2789

من الان ۳۴ سالمه. یادش بخیر سال ۸۸ کنکور ریاضی دادم.

اون موقع کنکور خیلی با الان فرق داشت معدل تاثیری تو کنکور نداشت.

من خیلی درس خون بودم ولی کنکورمو خراب کردم حتی درصدامو کاملا یادمه.

شیمی ۷۴ ریاضی ۱۷ 😐 فیزیک ۲۲ 🙄

ادبیات ۷۴ زبان و عربی ۴۵ دینی ۵۸

اون سال رتبه کشوری ام ۱۲۲۲۷ شد 🤣

من منطقه یک بودم، یادم نیست رتبه ام تو منطقه یک چند شده بود.

اون موقع نسبت به الان تعداد شرکت کننده های رشته ی ریاضی خیلیییی بیشتر بود. رقابت تو رشته ریاضی بیشتر از الان بود قبولیشم سختتر بود. الان انگار برا ریاضیها اسونتر شده.

انتخاب رشتمم افتضاح بود از صدتا گزینه فقط ۲۵ تا انتخاب زده بودم اونم فقط و فقط تو شهر خودم 😑 روزانه هیچی نیاوردم 🤣

یه دانشگاه غیرانتفاعی معروف، مهندسی ای تی خوندم 😄

ولی الان پشیمونم باید یک سال پشت میموندم و سفت و سخت درس میخوندم و روی ریاضی و فیزیکم کار میکردم.

شاید سال بعدش روزانه میاوردم.

هیچی دیگه الان همه تلاشتونو بکنید از پشت کنکور موندن هم مثل من نترسید تا بعدا پشیمون نشید 🥰

چقد تو شیمی خفن بودی 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودنی معدل تاثیر نداشت فعک کنم اون ۳سال اخر من هیچکیو ندیدم زندانی کرده بودم خودمو..

بعد کنکور رفتم یه سطل رنگ خریدم اومدم اتاقمو رنگ کردم کتابامو جمع کردم..سفر رفتم..ولی واقعا فقط میخاستم زمان بگذره..و در اخر دارو اوردم..چقدر باور نمیکردم ولی به رویای بچگیم رسیدم🌱😭

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

هرچقد فیزیکم بد بود شیمی ام خیلیییی خوب بود.ریاضی مم خوب بود نمیدونم چرا اینجوری زدم تو کنکور

الان انقدرررر شیمی بد شده من خودم خ میترسم ازش 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

نه الان سخت تر شدهسال به سال بچه های ریاضی قوی تر میشن البته تو رتبه های زیر ۵۰۰ رقابت وحشتناک هست ر ...

بنظرمن الان برای تجربی ها خیلی سخت شده. ولی اون موقع تعداد ریاضیا بیشتر از الان بود رقابت بیشتر بود. الان ریاضیا واقعا کم شدن

بنظرمن الان برای تجربی ها خیلی سخت شده. ولی اون موقع تعداد ریاضیا بیشتر از الان بود رقابت بیشتر بود. ...

نه بابا به این ربطی نداره

تعداد کمه ولی همون تعداد کمم تو آدما حساب نمیشن

هرکدوم روزی ۲ ساعت نمیخونن محض رضای خدا

مهم رقابت بین زیر ۵۰۰ هاس که همیشه بوده و با گذر زمان سخت تر میشه

نه بابا به این ربطی ندارهتعداد کمه ولی همون تعداد کمم تو آدما حساب نمیشنهرکدوم روزی ۲ ساعت نمیخونن م ...

آره خب ...

ولی من اون موقع با رتبه ۳ هزار منطقه یک به هدفم میرسیدم. خیلی عجله کردم ترسیدم پشت کنکور بمونم. سال اول مدرسه میرفتم کلاس کنکور میرفتم وقت انچنانی برای درس خوندن و تست زدن نداشتم. اگه یه سال دیگه فقط تو خونه میموندم و درس میخوندم اینده ام تغییر میکرد