2777
2789

شوهر احمقم دیروز رفته کوه گفته بود با اوتوبوس میریم امروز از صفحه کوهنوردی که پیداش کردم دیدم با ماشین شخصی افراد رفتن بعد یه کلیپم دیدم یه دختر با وضع نامناسب میرقصید این براش دست میزد من شهر غریب هیشکیو ندارم قیافه نگیرم قهر نکنم پررو میشه قهرم میکنم خودم تنها میشم چون سنگدله عین خیالش نیست فقط رفتار مناسب و اینکه چی بگمم بهم بگین چون خیلی بی سیاستم چیزیم میگم میگه از حونم چی میخوای

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

وییییییی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر نکن سردباش  خودش دلیلشوپرسید واضح ناراحتیتو بیان کن چه دلیلی داره وقتی شما هستی و تنهایی وقتشو با بقیه پر کنه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بگو دوسندارم تنهایی بری منم میام 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘