2777
2789
ن عزیزم سنتی هستقراره اشنا بشیم هنوزالبته قرارع فردا مجددا ی تماس بگیرن قرار بزاریم همو ببینیم . احت ...

من جات بودم هیچوقت به ازدواج سنتی تن نمی‌دادم مادرم ازدواج سنتی کرد کل زندگیش و بچه گی من تباه شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نداشتم میام خاطراتتونو میخونم لذت میبرم😂😂

منو فقط برا دوستی میخوان هیچ کسی منو برای یه زندگی جدی انتخاب نمیکنه نمیدونم چرا😂😂💔

فقط میان پیشنهاد میدن

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

۱۵ سالگی یه خواستگار داشتم نه دیدمش نه می شناختمش(مامانش اومده بود.)

مامانم گفت دخترمون میخواد درس بخونه،خانومه هم یه چند بار زنگ زد گفت یه قول و قرار بزارن بعدن ازدواج کنند که مامانم قبول نکرد.

از اون به بعدم دیگه خواستگار نداشتم😁

یه بار ماجرا رو به دختر عمم گفتم(همسایشون بود) گفت خاک تو سرت یه پسر خوشگلیو از دست دادی...

ولی من هنوزم نمی‌دونم کیو از دست دادم😂😂😂

خب من نداشتم میام خاطراتتونو میخونم لذت میبرم😂😂منو فقط برا دوستی میخوان هیچ کسی منو برای یه زندگی ...

تو خوبی از من فقط تعریف میکنن یا متلک میندازن حتی پیشنهاد هم نمیدن😂

من جات بودم هیچوقت به ازدواج سنتی تن نمی‌دادم مادرم ازدواج سنتی کرد کل زندگیش و بچه گی من تباه شد

ازدواج چ سنتی باشع چه با دوستی احتمال طلاق و اختلاف بنظرم برابرع. خیلیا الان سنتی هم ازدواج کردن و خوشبختن. یا خیلیا از قبل باهم دوست بودن و ازدواج کردن بااینکع بقولی باهم اشناشدن ولی الان پشیمونن. همه اینا هست ولی مهم اینه طرف با اگاهی ازدواج کنه .البته گاهی واقن قسمته 

چون در هردو باید دوره اشنایی اونم زیرنظرخانواده ها و مشاوره طی بشه وگرنه تو چت هم نمیشه همو شناخت یا پشت تلفن.

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

ازدواج چ سنتی باشع چه با دوستی احتمال طلاق و اختلاف بنظرم برابرع. خیلیا الان سنتی هم ازدواج کردن و خ ...

اره دقیقا متاسفانه مامان من تو یه خانواده بشدت سختگیر سنتی بزرگ شد و هیچ آگاهی نداشت 

اره دقیقا متاسفانه مامان من تو یه خانواده بشدت سختگیر سنتی بزرگ شد و هیچ آگاهی نداشت

الهی بگرذم🥺ان شالله مابقی زندگیتون بهترین اتفاقا براتون بیوفته و خوشبخت و علقبت بخیزبشید

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت