2777
2789

اولین خاستگار من یه شاگرد سوپر مارکت بود...اسمش امیر بود...هر روز میمومد میگفت منو میخواد و از این حرفا...ولش کردم رفت خواننده شد و بعدشم که رفت ترکیه و الانم گرفتنش و میخوان اعدامش کنن.هر چند هنوزم آدم حسابش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخریش تو همین هفته بود

پیش یه نفر میرفتم واسه یاد گرفتن بخیه

بعدش شروع کرد پیام دادن که میخوام با خانوادت اشنا بشمو این داستانا

خواستم بش بگم احمق اول ببین نظر خودم چیه بعد سریع اسم خانواده هارو بیار🫠😂😂

من امروز ی نفر زنگ زد معرفی شده بود قرارشد مامانم با بابام صحبت کنن و فردا ظهر زنگ بزنن ی جلسه اشنایی بزاریم ببینیم اصن دو طرف همو پسند ظاهری میکنیم یانه

ولی ی استرس و هیجان دارم . نمیدونم چی میشه اصن.

مامانم میگه صبحی بلند شو قسنگ تمیزکاری کنیم. یهو دبدی گفتم عصری بیان چون فقط ی دیدار سادس. میشه ی صلوات برام بفرستید🥺

بنظرتون چی میشه؟

پسره شرایط کلیش ک گفتن بنظرم خوب بود 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

از ۱۳ سالگیم تقریبا خواستگار داشتم 

راه نمیدادیم هیچکدومو از نزدیک ندیدم 

یکیشون مهندسی عمران میخوند هنوز دانشجو بود من ۱۵ سالم بود اون موقع 

یکی حسابدار این اخیر هوشبر و پرستار هم بود که خانواده رد کردن 

خودم فعلا به ازدواج فکر نمیکنم

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

خودت میشناسی طرفو؟ آشنایی قبلی داشتین؟

ن عزیزم سنتی هست

قراره اشنا بشیم هنوز

البته قرارع فردا مجددا ی تماس بگیرن قرار بزاریم همو ببینیم . احتمالا بگیم بیان خونمون. 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت