2777
2789

من ۸ ساله ازدواج کردم ، شوهرم بچه نمی‌خواست بالاخره راضی شد ، خواستم اقدام کنم فهمیدم بیماری خیلی بدی دارم که باید اول درمانش کنم بعد اقدام کنم 

از اونطرف ۶ ماه پیش خانواده شوهرم رفتن به پدر پیر من گفتم برای پسرمون زن میگیریم دخترتون نازاست ، در حالی که اونموقع ما اصلا قصد بارداری نداشتیم ، بعد که من بهشون گفتم هم چین چیزی گفتین البته دور از حضور شوهرم گفتم ، کلا منکر شدن و یجورایی گفتن خانوادت دروغ میگن

شوهرت میدونه؟

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرم این حرف خانوادش رو نگفتم ، اما شوهرم میگه پشتم حتژ اگر هیچوقت بچه دار نشی ، اما میترسم خانوادش روش تاثیر بزارن ، ما همسایه ایم خونه اونا هستیم ، توانایی خرید خونه داریم اما میترسم برم ، داخل خونه خالی ما زن بیارن

خانواده شوهر میخوای حرف رودرو کنی!! معلومه خانواده خودت و خودتو دروغگو بد ذات میکنن که حرف خودشون بالا باشه اصلا هیچی نمیگفتی وگذار به اون بالایی الان با خانواده ت دشمن میشن میرن همه جا از پدرتو خودت بدگویی میکنن 

باید اول ب همسرت میگفتی

نگفتم چون روش باز میشه 

و اینکه خیلی به پدرش اعتماد داره منم داشتم فکر میکردم اهل دروغ نیستن، الان چجوری ازش بخوام که قبول کنه پدر من راست میگه پدر خودش دروغ

به شوهرم این حرف خانوادش رو نگفتم ، اما شوهرم میگه پشتم حتژ اگر هیچوقت بچه دار نشی ، اما میترسم خانو ...

برو ازشون دور شو از خدات باشه دور میشی این فکرارو بریز دور دوری دوستی با خانواده شوهر والا