2777
2789

من حق طلاق دارم 

از کارمند دادگاه پرسیدم گفت زیر ده روز تمومه

ولی اینجا سایت میگن باید بری مشاوره 

در حالی که اونجا من پرسیدم گفتن نه اصلا 

یه وکیل برا شوهرت میگیری و تمام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری برای طلاق بعد اونا میفرستن مشاوره بعد ۴۰ روز زمان میدن و مشاور همسرتون میخاد و بعد ۴۰ روز بهت نوبت دادگاه پسدن به اقاتم میگن بیاد.یکم زمان بره ولی طلاقت بعد ۲ماه میتونی بگیری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من حق طلاق دارم از کارمند دادگاه پرسیدم گفت زیر ده روز تمومهولی اینجا سایت میگن باید بری مشاوره در ح ...

والا من رفتم فقط ۴۰ روز بعد نوبت دادگاه داد.حتی مشاوره گفت باید بری 

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من ولی سوال کردم گفتن دو ساعته تمومه 

فقط اینایی که تو سایتا نوشتن خیلی متفاوته

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

نمیدونم من دادگاه کرج پرسیدم گفت نداریم مشاوره برا حق طلاق وکالتی هست برا شوهرت وکیل میگیری هیچ مرحله ای هم نیومد نیومد 

فقط روز محضر بیاد و تمام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من ولی سوال کردم گفتن دو ساعته تمومه فقط اینایی که تو سایتا نوشتن خیلی متفاوته

حالا شما اقدام کن ببین دوساعته تمومه