به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
باید بری برای طلاق بعد اونا میفرستن مشاوره بعد ۴۰ روز زمان میدن و مشاور همسرتون میخاد و بعد ۴۰ روز بهت نوبت دادگاه پسدن به اقاتم میگن بیاد.یکم زمان بره ولی طلاقت بعد ۲ماه میتونی بگیری
ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همینجا بین خطها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢
والا من رفتم فقط ۴۰ روز بعد نوبت دادگاه داد.حتی مشاوره گفت باید بری
نمیدونم من دادگاه کرج پرسیدم گفت نداریم مشاوره برا حق طلاق وکالتی هست برا شوهرت وکیل میگیری هیچ مرحله ای هم نیومد نیومد
فقط روز محضر بیاد و تمام
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️