2777
2789
عنوان

من واقعا به چه دردی میخورم؟!

1349 بازدید | 40 پست

دیگه خسته شدم از خودم...اعتماد به نفسم زیر صفره...تو مجردیم افسردگی خیلی خفیف داشتم و خوب شدم و بعد از زایمانم افسردگی گرفتم و یه روز خوبم و یه روز بد...حوصله ی هیییییییچی ندارم..شوهرم ده روز خونه نیست و سه روز خونه هست بخاطر کارش...یه بچه ی سه ساله دارم که الهی بمیرم براش تا یکم میاد شیطنت و بازی کنه سرش داد میکشم یا به بد ترین نحو میزنمش...حال و حوصله ی دکتر و ... ندارم...بخدا حتی حوصله ندارم خونمو جمع کنم یا غذا درست کنم...حتی از زنده بودنمم پشیمونم..هیچ انگیزه ای ندارم..مشکلات مالی فراوونی هم دارم...بچه ها به دل سوخته ی حضرت زینب واسم دعا کنید...خیلی بده..خیلی حس بدیه که هیچ انگیزه ای نداشته باشی..حتی از زنده بودنتم پشیمون باشی..نمیدونم کی راحت میشم...دیگه بریدم...داغونم..خیلی خسته ام خیلی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتماااا برو ی مشاور..اگه میتونی واسه خودت ی کاری جورکن..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

منم وقتی از نامزدم دورم همین حسو دارم همش زود زود نا امید میشم:( 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

کاملا درکتون کردم، با مشاور یا روانشناس حرف زدین؟

اگه دوست داشتین میتونیم خصوصی با هم صحبت کنیم. شاید گفتن مشکلاتتون به کسی که نمی‌بینین و شما رو نمیشناسه بهتون آرامش بده. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

عزیزم ۱۴ تا صلوات برات فرستادم ان شااالله مشکلت حل میشه .... هرکاری میکنی توروخدا اصلا دست رو بچه ات بلند نکن .... طفلک بی دفاعه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

عزبزم خدا بزرگه .این گه نشد بهتره بری پیش دکتر .شما زندگی خوبی داری اونطور که فرمودین دلیلی واسه ناراحت بودن و ناراضی بودن ندارید 

برو دکتر احتمالا بهت داروی افسردگی بده ولی خوب میشی اگه بخوری بخاطر بچه ات 

گلم ختم سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح رو بردار

زندگیت بجایی میرسه ک همه عقلها حیروون میمونه

بعدم این خودتی ک باید حال خودتو خوب کنی

بچت گناه داره اون ی مامان مهربون و دلسوز میخاد

ب این فکر کردی اگه بمیری پس بچت چی

شوهرتم ی زن شاداب میخاد

این خانومه خونس ک شادابی و نشاطو میاره تو جو خونه

سعی کن بخودتذبرسی ب بچت اهنگ بزار برقص برو باشگاه پیاده روی

الانم فصل بهار دارع میاد هوا جون میده برا بیرون رفتن

دوست عزیزم منم دقییییقا مثله شما بودم 

از وقتی برای خودم هدف مشخص کردم شکر خدا حالم خیییییییییییییییییییییییییلی خوب شد

اول عبادت خدافراموش نشه هر دینی که داری

دوم منم توخونه بودم الان مشغول تحصیل هستم و وقتی برای فکر دیگه ای ندارم

بیکارنشین وفکر وخیال نکن موقع بیکاری شده کتاب بخون با بچه هات بازی کن شده زورکی لبخند بزن پیاده روی کن

یه روانشناس خوب برو خیلی حالت بهتر میشه منم دعات میکنم دوست عزیز

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)