2777
2789
عنوان

طوطیم که مثل بچم بود مرده😭😭😭😭

170 بازدید | 31 پست

امروز بعد از یک هفته از مشهد برگشتیم من سه تا طوطی دارم که همیشه آزادن و هیچوقت تو فقس نکردمشون اومدیم خونه دیدم دوتاشون هست اون یکی نیست بچم بین در پنجره گیر‌ کرده بوده مرده😭😭😭😭😭

صبح تاحالا اشکم بند نمیاد دلم براش تنگ میشهههه😭😭😭

خواهشا اگه هیچ درکی از عشق به یک موجود زنده ندارین نیاین چیزی بگین راضی نیستم ازتون😭

وقتی میبینم اطرافیانم میگن یه حیوون بوده میمیره دیگه آتیش میگیرم😭😭😭😭😭

درک میکنم

من مرغ عشق دارم

ایشالا از این به بعد بهتر ازشون نگهداری میکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش به یکی میسپردی به طوطی هات سر میزد ... پرنده مخصوصا نباید تنها باشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

چرا نسپردیش به کسی 

من برای نیم ساعت که شده بخوام برم بیرون هزار بار چک میکنم ببینم چیزی باعث آسیب رسوندن به عروسی نشه 

وقتی می‌خوام برم بیرون عادتش دادم که بره توی قفس و 

یه پارچه می‌اندازم روی قفس تا تاریک بشه و بخوابه 

تو هم کم کم عادتشون بده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
شما ک درکی از موجود زندهدداری قبل مسافرت باید میسپردی ب کسی

به زن عموم سپرده بودم هروز میومده پیششون و بهشون غذا می‌داده مطمئن باش انقدر بیخیال نیستم الکی قضاوت نکن

درک میکنممن مرغ عشق دارمایشالا از این به بعد بهتر ازشون نگهداری میکنید

من صدمه گذاشتن براشون تو این یک هفته هروز زن عموم میومده بهشون غذا می‌داده و کولر براشون روشن میکرده😭

کاش به یکی میسپردی به طوطی هات سر میزد ... پرنده مخصوصا نباید تنها باشه

من صدمه گذاشتن براشون تو این یک هفته هروز زن عموم میومده بهشون غذا می‌داده و کولر براشون روشن میکرده😭

انقدر بیخیال نیستم بچمو تنها بذارم و کاری نکنم

من صدمه گذاشتن براشون تو این یک هفته هروز زن عموم میومده بهشون غذا می‌داده و کولر براشون روشن میکرده ...

پیش میاد متاسفانه

ایشالا بهتر بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی