2777
2789

پارسال نذر کردم به اونی که دوست دارم برسم و با هم اربعین امسال بریم پیاده روی اربعین 

اما نشد که بهش برسم

اون ازدواج کرد و رفت

امسال رفتم اربعین اما بدون اون

اونم رفت اربعین اما بدون من

به محض اینکه برگشتم شنیدم اونم رفته اربعین

قربون امام حسین برم، اونو نداد اما اینو داد نه فقط به من به جفتمون داد

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

سرنوشت و چیزی که خدا درنظر گرفته خیلی شگفت‌انگیزتر از برنامه ماست... بهش اعتماد کن

اونی که باید بهش برسی یکی دیگه‌ست، یه وقتا تحمل سخته اما بعدا مشخص میشه که ارزشش رو داشته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرنوشت و چیزی که خدا درنظر گرفته خیلی شگفت‌انگیزتر از برنامه ماست... بهش اعتماد کناونی که باید بهش ب ...

آره به این رسیدم که آدمی که اون در نظرگرفته به مراتب خیلی بهتره 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........