2777
2789

دوتا خواهر شوهر دارم خدایی خیلی خوبن مخصوصا بزرگه هر موقع میاد ایران بوسم میکنه بغلم میکنه پیام میده خیلی دوستت دارم خیلی خانمی همش بهم میگه خیلی ناز داری عروس زیبا حالا خیلی زیبا هم نیستم.البته بگما خیلی هم پیش اومده خیلی جاها به هر دلیلی حتی بی دلیل ازشون حرصی شدم ولی در کل شاکرم بابتشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیام داده بهم عمیقا دوستت دارم.هر کاری ازش بر بیاد برام انجام میده ی پولی داشت میخواست پس انداز کنه به ما گفت تو ایران برام خونه بخرید و ما هم مستاجر بودیم رفتیم براش کلید نخورده پیدا کردیم و داد ما نشستیماابته اجاره میدیما ولی لازم خداروشکر همین که از خونه های مستاجری کثیف راحت شدیم.خدایی بگید مشالا.اینو برای دخترایی نوشتم که ذهنیت ترس دارن نسبت به خانواده شوهر 

خدا برات حفظش کنهخواهرشوهرای منم خیلی خوبن ، بی حاشیه ان

خداروشکر عزیزم امیدوارم خودمون هم بتونیم خواهرشوهرهای بادام و شعور بشیم تا بالخره این زنجیره معیوب خواهر شوهر و زن داداش و مادر شوهر تموم بشه

خداروشکر عزیزم امیدوارم خودمون هم بتونیم خواهرشوهرهای بادام و شعور بشیم تا بالخره این زنجیره معیوب خ ...

اره منم به این موضوعات فکر میکنم

مثلا هروقت میرم خونشون نذاشتن کار کنم مثلا ظرف بشورم‌، با خودم میگم منم نمیزارم زن داداشتم تو خونه ی پدرم کار کنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌