2777
2789

امشب بهش گفتم من دوس ندارم با سه تا جاری هام رفت آمدی داشته باشم (خیلی آدمای بی حدومرزی هستند و جلوی ما شورتک میپوشند و شوخیهای زننده دارند ) و دوسال قبل یکیشون خیانت کرد و از فامیل و آشنا شنیدیم هنوز داستانی داره 

گفتم نطر تو چیه 

گفت تو زن عاقلی هستی اگه هر تصمیمی بگیری من موافقم 

گفتم خب نه تو هم بگو و چالش کن باهام 

گفتم زن و مرد لباس همند . این نشه که فردا روز از چشم من ببینند و من بد در بیام 

گفت آها 

بازم میگم تو هرچی انتخاب کنی من پایه ام 

دوستان به نطرتون راه درست و روش عاقلانه چیه 

من باورم اینه با کسانی رفت امد کنیم روی خودمون و بچه ما تاثیر رشد و مثبتی داشته باشه ولی متاسفانه اینها خیلی متفاوت و  پرتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه شوهرت قبول کرده

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

عزیزم خواهر شوهرمن بی حدومرزه جداهم شده ما رفت و امد نمیکنیم چون باما خصوصیاتش جور درنمیاد دیگ نزدیک ترازاین داریم .بنظرم هرکی باعث میشه حس خوبی داشته باشی بذارش کنار زندگی مگ چقدره ک بخاطر بقیه فکرمونم درگیرباشه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️