2777
2789

واقعا حقیقت دارره 

من این اثری ک دارم میبینم ازش قبلا واسه اب پیاز دیده بودم 

ولی اب پیاز تو مدت زمان چهل روز واسم اثر داشت قشنگ دیدم موهام بلند شده 

ولی قرص ال دی این بلندی و رشد مو رو تو مدت زمان دو هفته دیدم 

میگم متن بالا رو بخونین خنگ بازی در نیارین دوباره بگین پیاز چی شد اون چی شد از خنگا واقعا متنفرم پس متنو قشنگ بخون 

و اما نحوه استفاده 

صبر کنین دارم تتایپ میکنم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نتیجه میگیرم قرص ال دی خیلی سریع تر عمل میکنه و اینکه گندی بوی پیاز رو نداره 

1.از شامپو بچه استفاده کردم حالا فرقی نمیکنه لطیفه یا فیروز ولی من لطیفه استفاده کردم 

2.سه تا ورق قرص ال دی رو توی نصف شامپو از این بزرگا حل کردم یعنی قرص ها رو کوبیدم بعد حل کردم 

3.من میرم باشگاه بو هر روز بعد تمرین دوش میگیرم و سرمو شامپو میزدم و حدودای بیست سی ثانیه شایدم ی دقیقه میزاشتم کف روی سرم بمونه 

4.شستمش 

من یه بار به موهام اب پیاز زدم تا چند روز سرم بو پیاز می داد 

حوله ام که مجبور شدم حسابی بشورم تا بوی پیاز ازش بره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

😂😂😂😂چه عصبی

چیکار کنم بخدا 

اینجا وقتی ی راهکار میگم پدرمو با سوالای مسخره در میارن 😂

چیکار کنم بخدا اینجا وقتی ی راهکار میگم پدرمو با سوالای مسخره در میارن 😂

راست می گه  بعضی ها واقعا خنگ بازی درمیارن😂

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

من یه بار به موهام اب پیاز زدم تا چند روز سرم بو پیاز می داد حوله ام که مجبور شدم حسابی بشورم تا بوی ...

وای من شوهرم تا سه هفته میگفت بو پیاز میدی 

قسمم داد جدی ک دیگه نزنم 😂😂😂