2777
2789

مادرشوهرم یک هفته رفته شهرستانشون، هزار تا تیکه و طعنه انداخته که من رفتم واسه فلانی ( برادرشوهرم ) غذا درست کن در صورتی که شرایط مارو می‌دونه 🤦🏻‍♀

من دو هفتس مریضم گوش میانیم عفونت کرده و مدام سرگیجه دارم از طرفی خوابمونم بهم ریخته یعنی ۸ ۹ صبح می‌خوابیم ۲ و ۳ بیدار می‌شیم، برادر شوهرم ۲۰ سالشه خیلیم پرروعه از ساعت ۲ ظهر میره سرکار تا ۲ شب! خب من چجوری باید غذا درست کنم واسش سر تایم؟

دستپخت منم کلا قبول ندارن و کلی ایراد می‌گیرن که نمکش کمه چربیش کمه اله و بله ..

میگیم ما ساعت خوابمون بهم ریخته بچه که نیست سر ساعت غذا ببریم واسش خودش می‌تونه می‌گه نه باید پاشید واسش درست کنید 😐

چون خیلی توقعات عجیب دارن اعصابم بهم میریزه بخدا

شوهرم به هیچ جاشون نیست حتی مریض شده بود اصلا مهم نبود واسشون مدام شور برادرشوهرمو میزنن و چندبارم گفتن زن گرفت شما باید پاشید از طبقه بالا

الان موندم باید چیکار کنم واقعا

خودمونم اکثرا حاضری یه چیزی می‌خوریم مگر اینکه از روز قبلش درست کنم که کلا سلیقه آشپزیشون فرق می‌کنه 

اعصاب و روانم بهم ریخته از دستشون یه دقیقه آرامش ندارم 😑

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

متنو چندخط بیشتر نخوندم 

اما من کلا کسی بم. کاری و بگه و بدونم دستوریه انجام نمیدم اگه نگه خودم با کمال میل انجام میدم اخلاقمه

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

متنو چندخط بیشتر نخوندم اما من کلا کسی بم. کاری و بگه و بدونم دستوریه انجام نمیدم اگه نگه خودم با کم ...

بابا توقع بیجا دارن خب بچه که نیست 

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.