2777
2789
عنوان

چیکار کنم حامله نشم

358 بازدید | 20 پست

سلام.سه روز بعد از اتمام پریود اقدام برای بارداری دوم داشتم و دیگه رابطه نداشتم.الان ده روز گذشته و به خاطر مسئله ای فعلا قصد بارداری ندارم.به نظرتون میشه کاری کرد که حتی اگه احتمالش کم باشه صفر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پریودی خیلی احتمالش میره بالا  اکثرنم بچه دختر میشه

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه طوری صحبت میکنی انگار بچه دار شدن یه کار الکی هست که یه روز بخوای بچه بیاری فرداش پشیمون بشی، باب ...

عزیزم خب میخواستم.ولی یه شرایط کاری یهویی واسم پیش اومده که نمیخوام از دستش بدم.اگه میدونستم که اینکارو نمیکردم

فک نکنم تاثییری رو جنسیت داشته باشه

اره داره

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...