کمرشکستهه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 1138 عنوان تابحال پیش اومده براتون 51 بازدید | 10 پست از شدت غم زیاد که براتون پیش اومده دوست داشته باشین خودتو بزنینهر ساعتی یبار دوست دارم چنگ بزنم به صورت و قلب خودم وقتی میبینم حریف این همه غم نیستم 1404/05/24 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمرشکستهه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 1138 اره ناخودآگاه فکر ک میکنم میکوبم تو سرم🤕 وای منم ضربه های زیادی به سرم میزنم💔😔
tir_mahim عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 129 وای منم ضربه های زیادی به سرم میزنم💔😔 جدیدا موهامم زیادی سفید شدن🥲
کمرشکستهه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 1138 جدیدا موهامم زیادی سفید شدن🥲 اخیی الهیی💔چند سالته
tir_mahim عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 129 اخیی الهیی💔چند سالته ۱۹ اینا از ۱۲ ۱۳ سالگی موهام سفید شدن جدیدا خیلی بدتر شده🥲
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2494 چیییی باعث شد اینکار بکنی ؟؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
کمرشکستهه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 1138 ۱۹ اینا از ۱۲ ۱۳ سالگی موهام سفید شدن جدیدا خیلی بدتر شده🥲 همسنیم و هم درد
کمرشکستهه مدیر استارتر عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 1138 چیییی باعث شد اینکار بکنی ؟؟ خانواده نادرست و فقر و ازدواج اجباری💔
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2494 خانواده نادرست و فقر و ازدواج اجباری💔 😭😭😭😭😭😭😭 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋