2821
2789
عنوان

وقتی پدرشوهرم بهم گفت سرت کلاه رفت

199 بازدید | 10 پست

اولش نفهمیدم منظورشو 

بعد که عروسی کردم فهمبدم شوهرم قبل ازدواج عمل واریکوسل انجام داده ونگفتن و مشکل بارداری داره 

حرفا خیلی دل میسوزونن🥲🥲 

شاید شوخی کرده و اصن منظورش اون نبوده یا نمیدونسته

کلاهبرداری از شوهر گرامته که باهات صادق نبوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باور کن همشون میدونستن مطمعنم منظورش همین بوده🥺😭😭

الکی خودتو عذاب نده

کاریه که شده

از شوهرت باید عصبانی باشی 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

وقتی جراحی کردند پس مشکلشون رفع شده و جای نگرانی هم نداره، همسر من  هم مجردی هم عمل واریکوسل انجام دادند و هم یه عمل دیگه  فکر کنم هیدروسل بود و هیچ ربطی نداره به بارداری، نگران نباش، اگر عمل نشن مشکل ایجاد میکنه.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

وقتی جراحی کردند پس مشکلشون رفع شده و جای نگرانی هم نداره، همسر من هم مجردی هم عمل واریکوسل انجام د ...

اخه باردار نمیشم و تقصیر ایشونه 

شکل اسپرمشم نرمال نیست متاسفانع

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز