خوشبحالش که راحته واحساس تنهایی ندارا و شوهر وبچه نمیخواد شما که ازدواج کردی کنارهمسر یافررند اوکی ه ...
تنهایی یه حس درونیه تو میتونی متاهل لاشی بچع هات دورت ولی کسی درکت نکنه از هر تنهایی تنهاتری تنهایی فقط به یه نفر تو یه خونه بودن معنی نمیشه شاید تو مجردی و تنها تو یه خونه اونقدر دغدغه داری که اصلا به این چیزا فکر نمیکنی ممکنه متهال باشی و از هر تنها تری تنهاتر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور حال بد وناخوش واحساس تنهاییتو اوکی میکنی؟دوس داری ازدواج کنی یا مثل خیلیا بخاطر ازدواجای بد میت ...
یه زمانی ذوق و شوق داشتم خخب ولی الان نه سنم کم بود مجرد میاومد حساب کن پارسال خواستگار برای خواهرم خواست بیاد واسطه گفت ۶۰ سالشه طرف مریضه زنی میخوال تر و خسکش کنه همین فقط خواسته دختر مجرد نه بیوه زن خب ببین خواستگار اینجوری باشه هی متاهلی از چش ادم میافته
یعنی خودش دوست داره ازدواج کنه؟ اخه برخی دیدم بچه دوست دارن بهشون میگی میگن برای خودشون نه و بچه های ...
نه خواهر شوهرم خیلی دوست داره ازدواج کنه ،از ۱۴ سالکی خاستکار داشته ولی هی خوب و بد کرده تا این سن ،الانم دیگه خاستکار خوبی نداره یا مطعلقه یا زن مرده و....
ولی هنوز امید به ازدواج داره چون میبینم گاهی ظرفی چیزی میخره میگه برا خودم خریدم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
معلم نه دیگه نا امید شدن گاهی میگم خواست خدا بودن ازدواج نکردن یه احساس بدی دارم که توانایی گرداندن ...
ای جان الهی خیلی حال بدوناخوشیه درکت میکنم واینک چه خوبه ک مادروپدر فشارنمیارن که ازدواج کن وهی نمیشینن غصه بخورن جلوت که آی همه ازدواج کردن توموندی و...
وچه خوب که حال وحوصله ی معلمی روداری ودرآمد داری واسه خودت
نه خواهر شوهرم خیلی دوست داره ازدواج کنه ،از ۱۴ سالکی خاستکار داشته ولی هی خوب و بد کرده تا این سن ، ...
پس دوس داره آره دیگ آدم میگه بی همسر ویابچه آدم تنهای تنها میمونه چون مادروپدر هم تامدتی پیش ما هستن(الهی که ۱۲۰ سال زنده باشن)خواهروبرادر وبخصوص فک وفامیل هم که توو زندگی خودشونن دوستاهم ک دوری ودوستی شده کسی درآمد داشته باشه ونیاز عاطفی و ج ن ...ی رو اوکی کنه واقعا ازدواج میتونه نکنهواین تنهایی برای خیلیها اتفاقا شیرین وآرامشبخشه وراحتن کاملا
ای جان الهی خیلی حال بدوناخوشیه درکت میکنم واینک چه خوبه ک مادروپدر فشارنمیارن که ازدواج کن وهی نمیش ...
البته خدا رو شکر ولی انقدر قبلا فشار آوردن که نگو الان هم یهو مامان به چیزی میگه آتیشم میزنه اصلا اینطور نیست وضعم گل و بلبل باشه در کل خیلی بد همد نیست چون خواهر و برادر خیلی خوبی دارم