2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من‌ به این نتیجه رسیدم یا باید توقعمونو کم کنیم یا تا آخر مجرد میمونیم دیدم کسایی که کوتاه نی ...

من نمیتونم معیارام خیلی سختگیرانه نیست مخصوصا از لحاظ مالی... ولی خب یه سری چیزا باید باشه وگرنه به دلم نمیشینه

مجرد میشناسم مشعول شغل و سفر و ..میگه دیگه حوصله ندارم کسی دیگه رو کنار خودم الان راحتم

خوشبحالش که راحته واحساس تنهایی ندارا و شوهر وبچه نمیخواد 

شما که ازدواج کردی کنارهمسر یافررند اوکی هستی واحساس تنهایی نمیکنی؟

😁من تاپیک هارو امروز نخوندم اگر بالای ۴۰ ومجردی ازحس وحالت بگو و چه کارمیکنی احساس تنهایی داری؟؟

۳۵ ام احساس تنهایی که خیلی ولی دیگع اعتراضم بکنم تغییری نمیشه تو زندگیم

خواهر شوهرم ۴۵ سالشه. مجرده ،خیلی براش ناراحتم ...چقدر هم بچه دوست داره ...دعا کنید براش که یه شخص خ ...

یعنی خودش دوست داره ازدواج کنه؟ اخه برخی دیدم بچه دوست دارن بهشون میگی میگن برای خودشون نه و بچه های دیگرانو خوششون میاد وحال وحوصله سختی وقبول مسئولیت بچه ودردسراشوندارن بخصوص توو این دوره زمونه