2777
2789
عنوان

خدا هیچ بچه ای رو یتیم نکنه

433 بازدید | 37 پست

«مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:

اَلله اَلله فی الأَیتامِ! فلا تَغُبّوا اَفواهَهُم و لایَضیعُوا بِحضَرِتَكُم.

از خدا بترسید و دربارة ایتام، خدا را شاهد و ناظر بگیرید! مبادا آن‌ها گاهی سیر و گاهی گرسنه بمانند و در جمع شما حقّشان ضایع و پایمال گردد. (نهج‌البلاغه، (وصیت)نامه ص ٤٧)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ، تاپیک قبلی استارتر ناراحت بود از اینکه یه پسر یتیم اومد سر سفره شون نشست و از غذاشون خورد . ا ...

کدوم تاپیک

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

خیلی ، تاپیک قبلی استارتر ناراحت بود از اینکه یه پسر یتیم اومد سر سفره شون نشست و از غذاشون خورد . ا ...

شعورشو رسوند..

منم همسرم فوت کرده و پسرم ۵سالشه از هرجهت غنی نگهش میدارم 

هربچه ای حتی یتیمم نباشه ممکنه جایی ک میره دلش بخواد

استارتر کلاشو بچسبه ک وقتی خورد بدونه از کجا خورده

چی بود ماجراش

یه بچه ای مهمون استارتر بود که پدرش فوت کرده بود. مامان بچه گفت غذا خوردیم اما بچه رفت سر سفره نشست و غذا خورد و ظاهرا غذایی برای صاحبخونه نموند و استارتر ناراحت بود و گفت بچه باید از خونه خودشون غذا می‌خورد. آخه یه لقمه غذا دادن به بچه یتیم این حرفا رو داره

یه بچه ای مهمون استارتر بود که پدرش فوت کرده بود. مامان بچه گفت غذا خوردیم اما بچه رفت سر سفره نشست ...

بچه های دیگه هم ممکنه هوس کنن یهو غذا ببینن مگه چقدر میخورد

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

شعورشو رسوند..منم همسرم فوت کرده و پسرم ۵سالشه از هرجهت غنی نگهش میدارم هربچه ای حتی یتیمم نباشه ممک ...

خدا همسرتونو رحمت کنه و ان شاالله شما رو سلامت نگه داره برای پسرتون. الهی که روزی آوازه نام نیکش عالمگیر بشه ❤️.

به خدا تنم لرزید از این حرفایی که خوندم‌ یه لقمه غذا این حرفا رو داره. آدم بزرگم گاهی سیره اما یه چیز میبینه دلش میخاد ازش بخوره دوباره. بچه که دیگه جای خودش

خدا همسرتونو رحمت کنه و ان شاالله شما رو سلامت نگه داره برای پسرتون. الهی که روزی آوازه نام نیکش عال ...

چیکاره استارتر بود بچه

همون یه بچه مگه چقدر معده داره که کل غذای سفره رو بخوره

انشالله سایه پدرو مادر خوب رو سر همه باشه

ناراحت شدم