2777
2789
عنوان

وسواس خودبیمارانگاری ocd

137 بازدید | 22 پست

سلام خانوم ها ممکنه کسایی ک دچار وسواس فکری خودبیمارانگاری دارن دچار اختلال های قلبی بشن مثلا لرزش قلب یا تک ضربع های کوبنده قلب

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

من او سی دی دارم اظطراب تپش قلب میگیرم

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی ممکنه

دخترعموم روانشناس هست گفت حتی فاکتورای ازمایش هم ممکنه بالا پایین بشه تو بیماریهای روان تنی 

ولی من خیلی پزشکا تا حالا خواستن بهم انگ روان تنی بزنن 

ولی بعدا بهشون ثابت کردم که واقعا مشکل داشتم و اونا تجربه و سوادشو نداشتن که تشخیص بدن 

همه چی ممکنهدخترعموم روانشناس هست گفت حتی فاکتورای ازمایش هم ممکنه بالا پایین بشه تو بیماریهای روان ...

منم میگن از اعصابه ولی خودم حس میکنم نیست و باید درمان بشه

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

دکتر اعصاب برو دارو بهت بده همه دردات خوب میشه

قشنگ حس میکنم قلبم ی ضربه میزنه انگاری قفسه سینه ام باد میکنه نمیدونم از معدمه یا قلبمه سوزش سر دل هم دارم

دلم تیکر بارداری میخواد🥲

ببین با روانپزشک یه مشورت بکن

من الان پونزده ساله سابقه دارم پیش روانپزشک 

یکی از دلایلی که محکم میگم مشکل من جسمی هست اینه که تا حالا هیچ روانپزشکی بهم نگفته که تو بیماری روان تنی داری

بعدم چند ماه پیشها یه عالم علائم داشتم که تو خواب خفه میشدم میپریدم هر چی که بگی داشتم به روانپزشک گفتم خیلی خوب توضیح دادم گفت خانم این علائمی که میگی جسمی هست به مشکل روحی هیچ ربطی نداره برو پزشکا دلیلشو پیدا کنن 

واسه همین روانپزشک میتونه بهت بگه روان تنی هست یا جسمی 

مال من نوددرصدش فقراهن شدید بود که نفس نفس میزدم خوابای بد میدیدم سه ضرب میپریدم تو خواب و یه عالم علائم دیگه 

ببین با روانپزشک یه مشورت بکنمن الان پونزده ساله سابقه دارم پیش روانپزشک یکی از دلایلی که محکم میگم ...

درسته عزیزم من خداروشکر هیچ علائم خاصی ندارم فقط قلبم تک ضربه میزنه یا حس میکنم میلرزه بعضی اوقات دیگه هیچ علایمی ندارم یکی دو روز نیست یهو دوباره میاد 

دلم تیکر بارداری میخواد🥲