2789
عنوان

اندومتریوز

3161 بازدید | 39 پست

سلام دوستای نینیسایتی عزیز. 

یه کیست اندومتریوز تخمدان چپم دارم که بعد یکسال ونیم قرص یاز ویاسمین خوردن فرقی نکرد وهنوز هستش . هرجانگاه میکنم میبینم رفتن خصوصی عمل کردن یا مرکز ابن سینا. ایناخیلی گرونن. 

میخوام ببینم بخوام برم دولتی باید چکارکنم؟تهران کجابرم ؟ برم عملم میکنن خودم بگم یانه اول قرص میده بعد اثرنکرد عمل میکنه...ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چون واقعا هزینه خصوصی رو ندارم 

اندازش چنده بزرگتر از ۸ است.ببین ۵ انگشت بخور گیاهشو دم کن.پیازم خوبه پیاز درمانی کن فقط دو ماه ضرریم نداره ولی باید مرتب بخوری وقتی پری میشی فقط نخور من خودم به خاطر کیست هر ۳ ماه پری میشدم ولی با اینا ۱ ساله منظمه.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه باردار شدی چرا میخوای عملش کنی؟

خب اذیتم میکنه . الانم بهش فشارمیاد دردمیکنه . قبل بارداری ام اصن تخمدان چپم انگارکه میسوخت .میترسم یهو بترکه داغون شم . همه کارام باید بااحتیاط باشه .

خب اذیتم میکنه . الانم بهش فشارمیاد دردمیکنه . قبل بارداری ام اصن تخمدان چپم انگارکه میسوخت .میترسم ...

درمانهای دیگه ای هم بجز یاز و یاسمین هم داره،اگه سایزش کوچیکه سعی کن با دارو رفعش کنی.. انشالله که حل میشه گلم

اکثر مواقع دارو جواب نمیده برای اندومتریوز اگه پزشکتون تشخیص دادن که جراحی بشه  بهترین گزینه است فقط بدونید الان جراحی نکنید ۱۰ سال دیگه باید جراحی کنید و بخش بیشتری درگیر میشه پزشک خوبی و برای ادامه درمانتون انتخاب کنید

الان باردار شدی؟من یکسال و نیمه دارم سمت چپ کیستم سه سانته دکترم گفته ای وی اف...الکی خودتو معطل قرص ...

اره واقعا قرص هیچ فایده ای نداشت. فقط کنترلش کرد و بزرگتر نشد. چون دوماه نخوردم دوسانت بزرگ شد متاسفانه . به منم اول میگفت آی وی اف . اونم ابن سینا . دیگه نرفتم پیششون 

اکثر مواقع دارو جواب نمیده برای اندومتریوز اگه پزشکتون تشخیص دادن که جراحی بشه  بهترین گزینه اس ...

منم دقیقا همینو میگم . میترسم جاهای دیگه رو درگیر کنه وسختیم بیشترشه. بخاطرهمین درباره بیمارستان واینا سوال پرسیدم