2777
2789
عنوان

شکاکیت به همسر

86 بازدید | 6 پست

من به همسرم سر موضوعی شک داشتم قسمش دادم و چند روزی قهر بودیم رفتم جستجوهاشو توی گوگل کنترل کردم . دیدم در خصوص مرد شکاک، درمان شک، طلاق از مرد شکاک جستجو کرده ولی از قسم دروغ چیزی جستجو نکرده بود،ایا می تونه این موضوع دلیل بر راست بودن گفتارش به صورت غیر مستقیم باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه اگر‌ بهش شک داری احتمالا اره راست گفته و شما هم باید برای بیماریت سریعا بری پیش روانپزشک، البته اگر‌ زندگیت برات اهمیت داره...

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه منظورم قسم دروغ پس نخورده، که از تبعات منفی قسم جستجو کرده باشه

خب به چیش شک داری ؟چیکار کرده ؟

به چیزی شک کردی هیچی نگو ولی قایمکی مراقب باش و چکش کن 

جستجو گوگل شاید اون از قبل میدونه تو چک میکنی گوگلشو چون شکاکی آدم شکاکم قطعا این کارا رو میکنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪