2777
2789
عنوان

میشه بگین نظرش چی بود هدفش چیه

164 بازدید | 10 پست

یه گروه بود درباره رشتم که نماینده از هر دانشکده میخواستن منم ترم اولی بودم گفتم معرفی کردم

بعد یه آقایی اومد پیوی گفت تو درستو بخون الان وقت این کارا نیست و فلان و  بعد از گذشت یه مدتی گفت من فلانی هستم شما اکنون چیه بگین سیو کنم مطلبی به اشتراک بذاریم و بعد از چند ساعت منم اسمش سیو کردن استوری واتساپمو میدید یه روز چند تا سوال درباره رشتمون پرسیدم اون هفت و هشت سال از من بزرگتر و شاغل بود 

و قبلش بهم گفته بود عکستو بفرست ببینم من سرد رفتار کردم گفتم امری دیگه باشه 

بقیه شو الان میگم

این دفعه درباره کار پرسیدم بهم گفت من سرم شلوغه و اینا براتون توضیح میدم اما بعداً از سرکار برگشتم خودتون تماس بگیرین یا من تماس میگیرم گفتم نیازی نیست اونم تموم کرد بحثو و خیلی سرد جواب داد راستش چشممو گرفته بود پسره  به بار گفت پیج اینستا تو بده مطلب بفرستم و اینا من فرستادم اما ریکوئست داد جواب ندادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خیلی وقته گذشته من ازش بدم اومد حس بدی پیدا کردم شمارشو حذف کردم دیشب بهم بار ریکوئست داد اینستا و پیجشو بسته بود من بازم قبول نکردم به نظرتون کارم درست بود

خوب وقتی ازش خوشت اومده بود چرا اینستا قبولش نکردی؟بیچاره فک کرده ازش خوشت نمیاد

احساس میکنم دنبال پر کردن جای یه نفره یا اینکه قبلن که پیجش باز بود خیلی دختر فالو کرده بود

پسر خوبیه ؟اکه همه چیش اوکیه و فکر می کنی قصدش ازدواحه از دستش نده مخشو بزن

خیلی ازم دوره

نمیدونم شغلش مث خودمه البته من دانشجو ام اون شاغل و فارغ تحصیل کلی دختر هم دفعه قبلی دیدم که فالو کرده بود الان پیجش پرایوته

خیلی ازم دورهنمیدونم شغلش مث خودمه البته من دانشجو ام اون شاغل و فارغ تحصیل کلی دختر هم دفعه قبلی دی ...

چه مشکل که کلی دختر فالو داره فقت اینکه رابطش رو میخواد جدی کنه یا نه مهمه باهاش حرف بزن اگه حرفشو زد بکو اگه هدفت ار رابطه فقت وقت کذروندنه من ادمش نیستم یع سلامت اگر هم جدیه با مامانم حرف بزن

چه مشکل که کلی دختر فالو داره فقت اینکه رابطش رو میخواد جدی کنه یا نه مهمه باهاش حرف بزن اگه حرفشو ز ...

در این حد نمی‌شناسمش از یه شهر و یه استان دیگس کلا ولش