2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین نمیده

161 بازدید | 19 پست

من ۱۱ساله گواهینامه گرفتم وعاشق رانندگی .هربار خواستم تواین سالا بشینم خیلی اذیت میکرد غرمیزدطوری که بیزارمیشدم .چندوقت بود ماشین نداشت چندتکه طلای ریز داشتم به شرطی دادم که ایندفعه خرید بزاره سوارشم اوکی داد  .الان خریده  خرش از پل گذشت ولی زده زیرقولش  نمیزاره  همش دعوا داریم مثل عقده ای ها میپره پشت فرمون .فقط مونده پتوبندازه روخودشو ماشین تو خیابون بخوابه .خیلی  ناراحتم  دلم میخواد بشینم 

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی هست یه پراید داغون همینم دریغ میکنه.دیروز خواهرش میگفت ماشین خشک میداده خواهرش بره بیرون باهاش بعدبمن نمیده که زنشم وکلی طلا دادم برای هرکاری داشت الان هیچی ندارم

تاپیک هایی‌میبینم بعضی وقتها که میگم اگه یه زن قلق شوهرش بلد نباشه پس کی باید بلد باشه؟؟

بعضیا قلق ندارن باورکن .این ازاول گارد میگرفت برارانندگی

بعضیا قلق ندارن باورکن .این ازاول گارد میگرفت برارانندگی

موقعی خونه نیست بردا برو بیرون ولی با احتیاط و سرعت کم رانندگی کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خب الان تاپیک قبلیتو دیدم تصادف کردی 😐🤔

آره چون به زورنشستم  بعداونقد حرف زد غر زدومدام فرمون رو میپیچوند این ور اون ور تعادل از دست دادم خوردبه ماشین الانم قبول داره خودش رفتارش بدبوده