2777
2789
عنوان

رنگ بیکینی لطفاً فقط خانم ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 96 پست
🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️تقصیر پسراس همش

تقصیر ما خانم هاست،ک همش درگیر چشم و هم چشمی هستیم و اگر ی مرد گف فلان کن میگیم چشم امپراطور،یکی نمیگه بهش بابا تو با این همه پشم و پیژامه راه راه،ببند دهنتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بخشیش پسرا یه بخشیش هم رسانهبهش میگفتم تو که از این انتظارات نداری؟🤣🤣گفت نه من مگه جرعتش رو دار ...

🤣🤣چیکارش کردی؟ 

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

تقصیر ما خانم هاست،ک همش درگیر چشم و هم چشمی هستیم و اگر ی مرد گف فلان کن میگیم چشم امپراطور،یکی نمی ...

اره واقعا حرفت خیلی درست بود

رو دادیم بهشون

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یک بار گفت بهم موهاتو ابی یخی کن گفتم اععع کیو دیدی ابی بوده هوسسس کردییی برو با مووو ابی🤣🤣🤣انقدر ...

🤣🤣🤣🤣خوب کردی

الان دیگ ازت حساب میبره 

دقیقا کسایی که بیزینسی هستن دنبال این جور چیزان

یا کسایی که شوهرشون خیییییلی پولدارهه و تنوع طلب دستش بازه 

یه آشنا داریم شوهرش خیلی پولداره تو قصر زندگی میکنه و خودشم زن دومه میترسه شوهرش زن سوم رو بگیره 😂 همش از این عملا میکنه از ابدو شکم تا تزریق چربی به باسن و لابیا پلاستی 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اوف خیلی میترسه ازم با ۸ سال تفاوت سنی🤣😂

مشکل دخترای ما اینه که طرفشون هرچیزی که میگه فقط میگن باشه و اعتماد به نفس خودشونو پایین میارن

اگه دوبار بتوپن به طرف اینجوری نمیشه😂