2777
2789
عنوان

رنگ بیکینی لطفاً فقط خانم ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 96 پست
مگ هیفده بچست

کجای جملم کلمه بچه دیدی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اخه مرد ها انتظار دارن

یه دکتر ژاپنی میگفت شما هرگز نمیتونید رنگ پوست صورتتون رو از رنگ شکمتون روشن تر کنید ببین پوست شکمت چه رنگیه از اون که روشن تر و صورتی تر نمیشه 😂

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستان هست بیکارم دغدغه م اینه

خوش باشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اصلا من خودم پارتنرم پزشک زیباییه کار بادی انجام میده میگه اکثر مراجعینمون بیزینیسی انبرای جذب بهتر ...

وای😂😂

اخه اصلا تو رابطه مشخص هم نمیشه انچنان

اون لحظه انقدر طرف ذهنش درگیر چیز دیگه‌ایه که مهم نیست براش

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

اصلا من خودم پارتنرم پزشک زیباییه کار بادی انجام میده میگه اکثر مراجعینمون بیزینیسی انبرای جذب بهتر ...

ببخشید یعنی چی بیزینسی ان؟ 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

وای😂😂اخه اصلا تو رابطه مشخص هم نمیشه انچناناون لحظه انقدر طرف ذهنش درگیر چیز دیگه‌ایه که مهم نیست ...

اره همین سه چهار روز پیش بحثش بود بینمون میگفت مثلا دخترای سن پایین مثل همین استارتر میان دنبال سفید کننده ان

وای😂😂اخه اصلا تو رابطه مشخص هم نمیشه انچناناون لحظه انقدر طرف ذهنش درگیر چیز دیگه‌ایه که مهم نیست ...

اصلا اون لامصب برای نگاه کردن نیس 🤦🏻‍♀️😂 

بچه که نیست

مگه گفتم بچست ؟ 

حیف که بجای دغدغش که اینه و دنبال این نیس یه مهارت یاد بگیره 

چندسال دیگه به دردش بخوره ! 

اره همین سه چهار روز پیش بحثش بود بینمون میگفت مثلا دخترای سن پایین مثل همین استارتر میان دنبال سفید ...

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️تقصیر پسراس همش

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

اصلا اون لامصب برای نگاه کردن نیس 🤦🏻‍♀️😂

بخدا😂😂 چیشو میخوای نگا کنب کارتو بکن مرد😒😂

دقیقا کسایی که بیزینسی هستن دنبال این جور چیزان