2777
2789
عنوان

رنگ بیکینی لطفاً فقط خانم ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 96 پست

عشقم اصلا دقت نمیکنن مردا فقط زر میزنن 

وگزنه هیچ دیدی بهش ندارن

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم

از خداشونم هست اونا رنگ مگه براشون مهمه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

عزیزم اگه موقتی میخوای صورتی باشه میتونی صورتی کننده بدن بگیری از لوازم آرایشی ها

یا در آینده بری لیزر سفید تر میشه...من خودم 22 سالمه پارسال رفتم لیزر قبلش یکم سیاه بود ولی الان سفیده. در ضمن اگه یکم بزرگ تر شدی میتونی با اونی که کارش آرایش دائمیه بگی برات انجام بده حدوداً 3 یا 4 تومن در میاد

عزیزم اگه موقتی میخوای صورتی باشه میتونی صورتی کننده بدن بگیری از لوازم آرایشی هایا در آینده بری لیز ...

سفید هست اونجاش فقط سیاه

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

واقعا زنا خیلی مردا رو پرو کردناز لابیا پلاستی بگیر تا فیلر بیکینی

دقیقا

انگار خودشون چین حالا