2777
2789

دیشب قیمه خونه مادربزرگم خوردم گوشتش یه مزه بدی میداد دیگه اونجا نتونستم بقیه غذا رو بخورم اصن هر یه عاشقش شکنجه ام بود

ظهر هم غذا گوشتی بود بازم همین حال رو داشتم اصن نتونستم غذا رو کامل بخورم

حالا هم که مرغ بود هر یه قاشق رو با مزه زهم مرغ قورت دادم حالم داره بهم میخوره دیگه چیکار کنم😭

همش مزه اون گوشت قیمه میاد تو ذهنم نمیتونم گوشت بخورم 

چیکار کنم

گرسنه امه😭خونه هم نیستیم که خودم غذا بدون گوشت درست کنم مهمونیم

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروسه من غذا میخورم ولی حالت تهوع و سرگیجه دارن

ویروس چی

مزه گوشته خیلی بد بود توی ذهنم هک شده انگار رو مخمه 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

ویروس چیمزه گوشته خیلی بد بود توی ذهنم هک شده انگار رو مخمه

میدونم چی میگی منم خیلی رو گوشت و مرغ حساسم و هر جایی نمیتونم بخورم

خودمم بخوابم بپزم چه گوشت باشه چه مرغ میزارم با پیاز و ادویه زهمش گرفته بشه بعد با پیاز فراوون سرخ میکنم بعد میخورم

حالا فعلا که کاری نمیتونی بکنی، یه نون پنیری مربایی چیزی بخور، یا هم سالاد درست کن بریز رو برنج بخور، نگو غداتون بد بود بگو من میلم نمیکشه به گوشت

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

باردار نیستی؟ 👀ببین رفتی خونه حتما جوشونده نعنا درست کن بخور خیلی خوبه هم واسه پر.یودی هم واسه حالت ...

نه مجردم