2777
2789

من خودم اگه یه غذای جدید یاد بگیرم و ظاهرش قشنگ باشه ازش عکس میگیرم ولی یک عده از عزیزانی که از بستنی کیم گرفته تا کباب و ... رو عکاسی میکنن چه علتی داره؟ قصد تیکه و و توهین به شخص خاصی رو ندارما واقعا برام سواله🤔

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

حتما میخواد با مارکای دیگه مقایسه کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلطه دیگه از همه چی عکس گرفتن

یکی از فامیلای مامانم از ظرفای پشت ویترین مغازه ها هم عکس میگرفت حتی اگه نمیخواست بخره😆

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ثبت خاطره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منم وقتی میرم کافه از میلک شیک و اینا عکس میگیرم 

و همچنین وقتی غذا جدید درست میکنم عکس میگیرم 

اینکار که چپ نیست درسته ؟

کلا دلیل عکس گرفتن از غذا و اینا به نظرم ثبت خاطره اس

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

ادم تو یه سنهایی خیلی علاقه به عکس گرفتن داره 

یا کلا شخصیتش جوریه که هی دوست داره عکس بگیره

من خودم الان ده ساله حوصله عکس گرفتن ندارم وگرنه اگه عکس بگیرم خیلی حرفه ای هم هستم پسرخالم که عکاس حرفه ای هست همیشه خودش میخواد عکس بگیره عکساشو میده من بگیرم که خوب میگیرم ولی الان اصلا حوصله ندارم

ولی خب کسی که میگیره حتما ذوق داره وگرنه دلیل خاصی نداره 

دیگه یه چیزی باید باشه که اعلام حضور کنن😐😐 مورد دیدم تو اینستا از پوشک کثیف بچه ش عکس و فیلم گذاشته بود😐😐

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

خب خوششون میاد چه اشکالی داره عکس تو گالری موبایل خودشونه دیگه

منظورم اونایی هستن که پست و استوری میذارن یا تو نی نی سایت میذارن

من که تو گالری مردم نیستم اونا مارو میبرن تو گالری خودشون🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یادگاری🙂من خیلی وقتا شده اینقدر اون روز حالم خوب بوده که رفتم یه غذا گرفتم با همون عکس گرفتم که یاد ...

خوب چرا همه رو بما نشون میدن🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘