2777
2789

شیر خشک محض احتیاط ببر بیمارستان اما ب پرستارا نشون ندید یوقت گیر بدن

مجبورت میکنن شیر خودت رو بدی اگه سزارین باشی تا چند روز شیر نداری بعدش شیرت میاد 

ولی یکم پول ب پرستارا بدید و بگید شیر خشک ب بچه بدن تا شیرت بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بیچاره سزارینی بودم بعد نمیدونستم تا چند روز شیر ندارم بعد مادرشوهر بیشعورم هی نوک سینم رو میکشید انگار ادم رو نشگون میگرفتن نوک سینش رو

خیلی بد بود میگفت نوک سینت اومد بزار دهن بچت حالا من بیچاره تازه از اتاق عمل اومده بودم بیرون حالم خوب نبود 

بچم تا ۴ عصر ک این عفریته بیمارستان بود گشنه موند و زردی گرفت پرستارا فک کنم شیر خشک میدادن اما با سرنگ میدادن و مقدار کم 

خواهش گلم فقط روزی ک مرخص شدی رو ب خانواده ی شوهرت نگو یا اشتباه بگو تاپیک شما قضاوت کنید از منو بخو ...

آره عزیزم چند ماهه دارم مغز شوهرمو میخورم مامانشو کنترل کنه

آره عزیزم چند ماهه دارم مغز شوهرمو میخورم مامانشو کنترل کنه

روزی ک میخوای مرخص بشی ب مادرشوهرت اینا یه روز بعدشو بگو 

بگو هنوز مدفوع نکردم و مرخص نشدم و بستریم هنوز

چون اگه مدفوع نکنی خودت و بچه تو بیمارستان نگه میدارن

و اونموقع ک میری خونه 

خونه ی خودت یا مامانت حدااقل دو نفر مورد اعتماد خونت باشن یکی از مهمونا پذیرایی کنه و یکی هم مسئول خودت و بچه باشه

من مادرشوهر عفریتم پشت سرم اومد خونه مامانم 

عقده ایه نخورده شیرینی ب شوهرم گفته بود بگیر بعد فهمید ما رفتیم خونه

حالا خونه مامانم بهم ریخته کسی هم نبود مامانم نمیدونست از این گاو و دختراش پزیرایی کنه یا شام بپزه یا ب من برسه یا خونه رو مرتب کنه هیچوت حلال نمیکنم مادرشوهرم رو چون یتیم بودنمو خیلی ب رخم کشید