2777
2789

مثلا دختراش معروف باشن یا بی آبرویی کرده باشن 

چه دعایی میکنید براشون؟ چون مثل خود آدم مهمن 

دوستم خیلی ناراحته بخاطر یه مسئله ای .

میگه کاری از دستم برنمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خانواده داریم پسراشون خرابن خراب که از اقواممونن

یه خانواده هم هستن که دختراش خرابن و خوشبخت دو عالمن انقدر که بخاطر کثافت کاریاشون از بقیه زمین و خونه و ماشین کشیدن که این خانواده از اقوام نیستن و سرایدار مدرسه محلمونن که چقدر خوشگلن

خانواده هاشونم پشتشونن و باهاشون همکاری میکنن

بابای دختره گفت پسر خانواده اولیه دخترمونو.... یا باید بگیردش یا باید عوضشو بده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
بله هستن.کاری به کارشون ندارم نه حرفی میزنم ازشون نه یادم میاد مسائل اونا انقد که مشکل دارم

دوست منم واقعا پر از مشکله و خورش تاوان یه اشتباه رو میده ا گذشته ش 

اعصابش بهم میریزه خرابکاری اونا رو میشتوه و دلش میسوزع 

هر کسی هر کاری می‌کنه خودش خالقی داره شاید اون توبه کرده باشه نمیشه از روی گذشته کسی قضاوت کرد

نه جدیدا 

هعی خبرای جدید میشنوه

خدا ان شالله هواشونو داسته باشهد

خب الان چن ساله چیزای مختلف میشنوه دخترای کم سن و سالی هستن اعصابش بهم میریزع

مهم نیست نه الان ازدواج کردن چه زندگیای خوبیم دارن سفرای خارج الان انقدارج وقرب دارن ما نداریم فکرتو درگیرنکن

نه نداشتيم. ولي بنظرم ادم از خدا براشون طلب مغفرت كنه با دعاشون كنه خيلي خوبه. و از خوده فاميل هم كس ...

دوستم میگه نماز شبم خیلی دعا میکنم 

ولی انقدر براش مهمه که میخواد یه چله یا ختم سنگین فقط برا سر به راهی این خانواده انجام بده