2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم ک مزاحمم میشن

218 بازدید | 8 پست

تاپیک قبلم توضیح دادم شرایطمو 

ک ب شوهرم گفتم خونمون ببره شهری ک کار میکنه میگفت ن قاطع 

من فروشنده یا مغازم کار میکنم خودم خواستم.

کلا وقتی یک مزاحمم بشه بهش نمیگفتم میترسیدم 

حالا ک گفت تو بمون شهرخودمون من برم سدکارو بیام 

مغازه هم خواست واسم بگیره 

ک من مخالف بودم بخام شهری ک کار میکنه نباشم

بهش گفتم ک اینجام ک میرم فک میکنی با خیال راحت میرم و برمیگردم چون بهت نمیگم فکر کردی کسی مزاحمم نمیشه دیگ هی میپرسید کی و چطور این حرفا 

براش توضیح دادم گفت باشه یه فکری میکنم 

حالا میترسم نزاره یه سری کارارو انجام بدم 

بنظرتون اشتباه کردم‌گفتم ؟؟؟؟

خواستم ک نظرش عوض شه

موندن شهر خودم ب سودمونه ولی تنها نمیتونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هم تصمیمی که بهتره رو بگیرید

تصمیم بهتر این بود ک من بمونم شهر خودمون چون راحت ب چیزای ک‌میخواستیم میرسیدم ولی تنها نمیتومم زندگی کنم خواست ک ماه ب ماه بیاد بهم سر بزنه

کار بدی نکردی

بهرحال اگه تنها تو شهر خودتون می موندی ممکن بود برات دردسر درست کنن

حالا ان شا الله می ری شهر محل کار همسرت مغازه باز می کنی

خدا به کسب و کارت برکت بده

آمین

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خوب کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.